maritbet girişmaritbet
Hayatımın Evi Projesi’nin temeli atıldı!

Hayatımın Evi Projesi’nin temeli atıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin Esenyurt-Beylikdüzü-Avcılar bölgelerinin kesişiminde hayata geçirdiği HEP İstanbul'un temel atma töreni gerçekleşti.

11 blokta 1424 daireden oluşan Proje, 500 milyon TL'lik değeri ile hem bölgeye hem de İstanbul'a kazandırılıyor. Geçen yıl Ekim ayı itibariyle satışlarına başlanan ve yoğun ilgiyle karşılanan HEP İstanbul'un yüzde 45'inin satışının tamamlanması Proje'nin başarısını ortaya koydu.

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nin temel atma töreni Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yanı sıra Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel ve Tekfen Holding'in üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleşti.

Törende konuşan Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili, “1424 konuttan oluşan ve 500 milyon lirayı aşan proje değerine sahip HEP İstanbul'un, hızla gelişen ve geliştikçe değeri artan Esenyurt ilçesine de önemli bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. HEP İstanbul'un yapım aşamasında sağlayacağı istihdam, tamamlandığında ise 5000'e yakın insana ev sahipliği yapacak olması bizim için ayrı bir sevinç kaynağı” diye konuştu. 

“Projenin yüzde 45'i satıldı”

Projenin satışlarının geçtiğimiz yıl Ekim ayı itibariyle başladığını hatırlatan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, projenin satış grafiğinin de çok başarılı devam ettiğini söyledi. “Tekfen Emlak Geliştirme'nin temel değerleri arasında yer alan çevreye duyarlı, sürdürülebilir, kaliteli ve insana değer veren yaşam alanları üretme anlayışımız HEP İstanbul'da hayat buluyor. ‘HEP' ismi, hem “hep istediğimiz, hep beklediğimiz” bir yaşamı tarif etmesi, hem de “Hayatımın Evi Projesi” ifadesini oluşturması sebebiyle bu yeni yaşam anlayışının da adı oldu. 1424 dairenin yüzde 45'inin şimdiden satılmış olması da, bölgenin yükselen değeri kadar, Tekfen'e duyulan güvenin de somut göstergesi. Projemizden daire alan ve alacak olan tüm ev sahiplerimize 2017 yılı başından itibaren ‘HEP' istedikleri, ‘HEP' hayal ettikleri bir yaşama taşınma sözü veriyoruz” diye konuştu.

“HEP İstanbul'dan eğitime tam destek”

Projeyle ilgili bir de müjde veren Osman Birgili, “Bir Tekfen geleneği olarak, bulunduğumuz çevreye katkı sağlamak da anlayışımızın bir parçası. Belediyemizin de çok değerli destek ve katkıları ile Esenyurt İlçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim etmek üzere inşa edeceğimiz bir ilköğretim okulunun müjdesini de burada vermek isterim.” dedi.

‘İyi yaşam'ın adresi olacak

Projenin tasarım aşamasında ‘İyi Yaşam' anlayışının benimsendiğini vurgulayan Ömer Egesel, projenin merkezine aile yaşamı ve çocukları konumlandırdıklarını belirtti. Projenin planlama aşamasında kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini vurgulayan Egesel, “Eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, 10 metrekareden küçük odası olmayan, yeşil bina sertifikalı enerjiden tasarruf sağlayan ev yapısına kadar her ayrıntıyı düşündük, Tekfen kalite ve güvencesini ulaşılabilir fiyatlara satışa sunduk” diye konuştu.

“Metro hattı projenin önünden geçecek”

Projenin, bölgenin en iyi lokasyonunda yer aldığını vurgulayan Ömer Egesel, “Proje metrobüse ve 2017 yılında hayata geçmesi planlanan Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına yürüme mesafesinde yer alırken, inşa edilen 3'üncü havalimanı ve 3'üncü köprü güzergahlarına da TEM bağlantı yolu sayesinde kolaylıkla ulaşılabiliyor.”

Fiyatlar 247 bin liradan başlıyor

Ekim ayında lansmanın gerçekleştirmesiyle birlikte büyük bir ilgi ile karşılaşan HEP İstanbul'da 650'nin üzerinde daire sahiplerini buldu. Avantajlı ödeme koşulları ve kampanyaları ile sahiplerini bekleyen dairelerin satışları uygun fiyatlarla devam ediyor. HEP İstanbul'da 1+1 daireler 247 bin TL ile 311 bin TL arasında, 2+1 daireler 348 bin TL ila 477 bin TL aralığında satışa sunulurken, 3+1 daireler ise 442 bin TL ila 562 bin TL aralığındaki satış fiyatları ile sahiplerini bekliyor. 11 blokta toplam 1424 daireden oluşan projede 2017 yılı Nisan ayında yaşamın başlaması planlanıyor.

‘Peşinat küçük, metrekare büyük' kampanyası 

Hayatımın Evi Projesi”nde yeni bir kampanya daha başladı. 31 Mayıs'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında 2+1 ve 3+1 dairelere 15 bin TL peşinat ile sahip olunabiliyor.  Avantajları bununla da sınır olmayan HEP İstanbul Projesi'nde peşin ödemeye yüzde 6 indirim uygulanırken, yedi ayrı bankadan kredi kullanma imkanı ve alternatifli ödeme modelleri de sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayatımın Evi Projesi’nin temeli atıldı!
  • 14.05.2015 15:10

Hayatımın Evi Projesi’nin temeli atıldı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin Esenyurt-Beylikdüzü-Avcılar bölgelerinin kesişiminde ...

HEP İstanbul'da ev almak isteyenlere 2. şans!
  • 23.03.2015 11:53

HEP İstanbul'da ev almak isteyenlere 2. şans!

HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde 23 Mart haftasından itibaren ‘İkinci Şan ...

Tekfen, Hep İstanbul ile ortayı buldu!
  • 04.03.2015 10:04

Tekfen, Hep İstanbul ile ortayı buldu!

Ofis ve lüks kont projeleriyle adını duyuran Tekfen Emlak Geliştirme, Hep İstanb ...

Hayatımın Evi'nde aylık 1.454 TL taksitle!
  • 09.01.2015 10:25

Hayatımın Evi'nde aylık 1.454 TL taksitle!

Ev sahibi olmak isteyenler için 2015'e özel fırsatlar oluşturulan HEP İstanbul'd ...

Ömer Egesel, canlı yayınımıza konuk oldu
  • 21.11.2014 15:07

Ömer Egesel, canlı yayınımıza konuk oldu

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, Esenyurt'ya yeni satışa çıkard ...

Hayatınızın Evi’ni Esenyurt’ta yapıyorlar
  • 16.11.2014 16:27

Hayatınızın Evi’ni Esenyurt’ta yapıyorlar

Tekfen Emlak Geliştirme, Hayatımın Evi Projesi'ni satışa açtı ...