maritbet girişmaritbet
Hayat Tepe’den 15 bin liralık Kurban Bayramı hediyesi!

Hayat Tepe’den 15 bin liralık Kurban Bayramı hediyesi!

Özak GYO, Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde Kurban Bayramı fırsatı sunuyor.

Emlak sektöründe projelerinin yanı sıra kampanyaları ile de fark oluşturan Özak GYO, Bayrampaşa'da inşa ettiği Hayat Tepe'de konut sahibi olmak isteyenlere Kurban Bayramı ayrıcalığı sunuyor. Hayat Tepe'de kalan son 3+1 ve 4+1 daireler için 15 bin TL indirim fırsatı sunan Özak GYO, Kurban Bayramı'nı yeni evlerinde kutlamak isteyen ailelere çifte coşku yaşatmayı hedefliyor.  

Konut sahibi olmak isteyen ailelere 2015 yılında 2014 fiyatları ile daire sunan Özak GYO, bayrama özel indirimin yanı sıra yüzde 1 peşinat avantajı da sağlayacak. Ayrıca yüzde 24 peşinata vade farksız olarak 6 ay sonra ödeme imkanı da sunan kampanya ile aileler, dairelerini hemen teslim alabilecek. 

Hayata tepeden bakın

Bayrampaşa'nın alışveriş vadisi bölgesinde yer alan Hayat Tepe projesi, üçgen mimari özelliğiyle ‘Mutluluk Mimarisi' olarak tanımlanıyor. İstanbul'un merkezinde yer alan proje, konumu itibarıyla adeta tarihi yarımadayı gözlüyor. 

“Hayata tepeden bakın” sloganıyla 32 bin metrekare alan üzerine kurulu, ikisi 24, biri 23 katlı 3 bloktan oluşan projede, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, basketbol salonu, fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeterya bulunuyor. 

Çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve anfi tiyatrosuyla da sosyal alanlarını zenginleştiren proje, şehrin merkezindeki lokasyonuyla hem trafik sorununa çözüm sunuyor, hem de metro bağlantısıyla toplu ve hızlı ulaşımda avantajlar sağlıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayat Tepe’den 15 bin liralık Kurban Bayramı hediyesi!
  • 02.09.2015 11:53

Hayat Tepe’den 15 bin liralık Kurban Bayramı hediyesi!

Özak GYO, Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde Kurban Bayramı fırsatı sunuyor. ...