maritbet girişmaritbet
Halkalı Divan Residence'ta çok özel fırsatlar!

Halkalı Divan Residence'ta çok özel fırsatlar!

Gayrimenkul alacaklar için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları hazırlayan Evdekifirsat.com'dan kaçırılmayacak fırsat...

Evdekifirsat.com'un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor. Proje dahilinde bulunan 1+1 ve 2+1, kiracılı evlerden dilediğinizi seçip, evin taksitlerinin %70'e varan kısmını kiradan karşılayabilirsiniz. Üstelik evler hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden teslim ediliyor.

Hemen Teslim, Hemen Tapu Üstelik Peşinat Yok…

İçinde marketi, fitness salonu, kuru temizlemesi, açık ve kapalı yüzme havuzları, güvenliği, sosyal tesisleri, cafe ve restaurantlarıyla konforlu bir yaşam alanı barındıran projelerde, Evdekifirsat.com kaçırılmayacak yatırım fırsatlarını gayrimenkul müşterilerine sunuyor. Halkalı Divan Residence projesinde içinde kiracısı olan 1+1 ve 2+1 evleri hemen teslim, hemen tapu ve peşinat ödemeden satın alabilir, aylık kira getirisinin üzerine ekleyeceğiniz 750 TL'den başlayan ek ödemelerle yatırım planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.  

Gayrimenkul yatırımındaki fırsatları markalı konut projelerinde arayanlar için bir ilk olan evdekifirsat.com, İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakası olmak üzere 7 ayrı lokasyonda farklı ev tipi ve konuttan, ofise ya da topraktan yatırım fırsatı arayan  herkese ulaşıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Halkalı Divan Residence'ta çok özel fırsatlar!
  • 11.09.2015 14:43

Halkalı Divan Residence'ta çok özel fırsatlar!

Gayrimenkul alacaklar için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı öd ...