maritbet girişmaritbet
Gümüş Referans ile ayrıcalıklı yaşama hazır olun!

Gümüş Referans ile ayrıcalıklı yaşama hazır olun!

İstanbul’un en değerli noktalarından Esenyurt’ta inşa edilen Gümüş Referans, zengin sosyal alanları ve ayrıcalıkları ile kendinizi özel hissettirecek.

Esenyurt'un en değerli bölgelerinde arsa geliştiren ve birçok projeye imza atan Uçar Grup, Gümüş Referans ile de dikkat çekiyor. Arsası Uçar Grup ve ortakları tarafından geliştirilen ve ev alacaklara yüksek prim getirecek olan proje 5 bin 157 metrekarelik arazi üzerine yapılacak. 1+1 ve 2+1 dairelerden meydana gelen Gümüş Referans, ayrıca ticari alanları ile de ev alanların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
 
ZYS Yapı tarafından inşa edilen proje, ulaşımı ve lokasyonu ile büyük kolaylık sağlıyor. E-5 karayoluna 900 m mesafede olup toplu ulaşıma, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde olan Gümüş Referans, toplam 230 daire ve 19 ticari alandan oluşuyor.

Tasarımı ve ergonomik yapısı ile birçok kolaylık sağlayan Gümüş Referans, kullanılan kaliteli malzemeleri ile de kendinizi özel hissettirecek. Ayrıca projede otopark, sauna, havuz gibi sosyal donatılar yer alacak.   
 
Gümüş Referans'ta yer alan sosyal donatılar ve ayrıcalıklar şu şekilde; 7/24 kameralı güvenlik, dış cephe mantolama ve kompozit levha, merkezi uydu sistemi ve wireless internet altyapısı, otoparktan katlara asansör ile çıkış, mutfaklarda ankastre ürünler, kapalı otopark, yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanı, fitness center, sauna.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gümüş Referans ile ayrıcalıklı yaşama hazır olun!
  • 30.09.2016 11:29

Gümüş Referans ile ayrıcalıklı yaşama hazır olun!

İstanbul’un en değerli noktalarından Esenyurt’ta inşa edilen Gümüş Referans, zen ...