maritbet girişmaritbet
Gül Proje Beylikdüzü'nde 'Viraİstanbul' dedi!

Gül Proje Beylikdüzü'nde 'Viraİstanbul' dedi!

Gül Proje, Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşan Viraİstanbul projesine başlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte yapılacak projeye toplamda 630 milyon TL'lik yatırım öngörülüyor. Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanan proje, lansmana özel 3.100 TL metrekare satış fiyatı ile yatırımcılara sunuluyor.

Gayrimenkul sektöründe ürettiği nitelikli projeleriyle öne çıkan Gül Proje, Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte 1.156 konuttan ve 39 cadde mağazasından oluşan Viraİstanbul projesine başlıyor. Sosyal donatıları ve yeşil alanları ile dikkat çeken projeye toplamda 630 milyon TL'lik yatırım yapılması planlanılıyor.

gül proje
Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül (soldan sağa)

Projenin tanıtımı için düzenlenen toplantı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

İddialı projelerle yola devam...

Toplantıda konuşan Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Gül Proje olarak iddialı projelerle yollarına devam ettiklerini vurgulayarak proje hakkında şu bilgileri verdi:

“Bugünkü toplantımızın konusu olan Viraİstanbul projemiz, Kavaklı sahil bölgesinde 92 bin metrekarelik arazinin 74.500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılar oluşturuyor. 17 blok halinde yükselecek 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşacak projemizde, hem doğal hayatın hem de pek çok kafe ve mağazayla donatılmış sosyal bir çevrenin içinde olma keyfini yaşayabileceksiniz. Projemizde metrekare fiyatları lansmana özel olarak 3.100 TL'den başlayacak. Viraİstanbul'da büyüklükleri 50 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerden oluşan geniş bir daire seçeneğine sahip konutlar yer alacak. Projemizde tüm alıcıların isteklerine cevap verecek olan blokların farklı kat yükseklikleri de ayrı bir avantaj sağlıyor. Lokasyonu ve sosyal donatıları ile bölgede fark oluşturacak olan Viraİstanbul projemizi 2018 yılının Aralık ayında teslim etmeyi planlıyoruz.

vira istanbul

Deniz manzaralı, Yaşam Vadisi'ne komşu lokasyonda

İstanbul'un planlı yapılaşması ile öne çıkan Beylikdüzü'nde konumlanan, ulaşımının kolaylığı ile öne çıkan Viraİstanbul,  E-5 ve metroya 2 dakika mesafede, Kavaklı sahil ve denize sadece 3 dakikalık bir lokasyonda konumlandı. Yakuplu'daki Avrupa Yakası'nın yeni yatçılık merkezi West İstanbul Marina ve 2018 yılında bitmesi planlanan metro hattı yine bölgeye ve projeye değer katacak diğer etkenler arasında yer alıyor.
Viraİstanbul, belediyenin de üzerinde titizlikle durduğu bölgeye prestij katacak Yaşam Vadisi projesine komşu olmasıyla da öne çıkıyor. Beylikdüzü Belediyesi'nin hayat verdiği, 1.000.000 metrekarelik Yaşam Vadisi'nde, Japon ve Aromatik Bitkiler Bahçesi, bisiklet yolları, egzersiz alanları, şelale, gölet, balık tutma platformları, göl restoranı, sanat atölyeleri ve tiyatro alanları ile renkli bir yaşam sunuluyor.

Bölgenin Central Park'ı olacak!

Viraİstanbul, Kavaklı sahil bölgesinde 92 bin metrekare alan üzerinde, 4, 7, 11 ve 14 katlı 17 blok halinde yükselecek. 92 bin metrekare arazi üzerinde 280 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip olacak projede binaların oturum alanı ise 17 bin 500 metrekare alana yayılacak.

Viraİstanbul

Keyifli ve huzurlu bir yaşamın hayat bulacağı Viraİstanbul'da yeşil alanlar için yüzde 81'lik önemli bir yer ayırarak bölgenin Central Parkı olmaya aday bir proje. Viraİstanbul'un konumlandığı 92 bin metrekarenin 74 bin 500 metrekaresi yeşil alana ayrılırken proje, İstanbul'un huzur vahası olacak. Beylikdüzü'nün içinden başlayıp Yakuplu sahiline kadar uzanan yeşil vadinin bitişiğinde yer alan proje, marinayı da oldukça geniş bir açıyla gören eşsiz deniz manzarasıyla görenleri büyülüyor.

Eğitime 5 dakika

Çocuklarınız Yaşam Vadisi'ndeki Eğitim Kompleksi'yle okuluna 5 dakikada yürüyerek ulaşabilecek. Anadolu Lisesi'den Fen Lisesi'ne, Üniversitekent'ten kreşlere kadar çeşitli eğitim kurumları burada yer alıyor. 

Zengin sosyal donatılar

Sosyal donatılar arasında, açık hava okuma alanları, gezinti yürüyüş yolu, sauna, sosyal tesis, kafeterya, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, misafir otoparkı, kapalı otopark, paten ve kayak alanları, hamam, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, renk ve kelebek bahçeleri, çim amfi, yeşil meydan, dinlenme alanı, açık hava sineması, cep sineması yer alacak.

Beylikdüzü; kişi başına 10 metrekare yeşil alan düşen, çarpık kentleşmenin uğramadığı geniş cadde ve sokakları, gelişmiş eğitim ve sağlık olanaklarıyla İstanbul içinde parlayan bir yıldız. Yaşam Vadisi'yle daha yeşil ve sosyal bir merkez olmaya hazırlanan ilçe, simgesi olan kırlangıçları üzerinde süzülecekleri eşsiz bir manzaraya davet ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viraİstanbul Beylikdüzü tanıtım filmi yayında!
  • 16.10.2015 10:28

Viraİstanbul Beylikdüzü tanıtım filmi yayında!

Gül Proje imzasıyla hayata geçirilen Viraİstanbul, Beylikdüzü'nde yükseliyor. ...

Eyüp Palas Evleri foto galerisi
  • 18.11.2014 16:30

Eyüp Palas Evleri foto galerisi

Eyüp'te konumlandırılan Eyüp Palas'ta 124 konut yer alıyor. Gül Proje tarafından ...

Eyüp Park Evleri proje galerisi
  • 04.01.2014 15:35

Eyüp Park Evleri proje galerisi

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Eyüp Park Evleri'nden kareler ...

Zeruj Mall Anatolia Pendik AVM açıldı!
  • 14.06.2021 09:34

Zeruj Mall Anatolia Pendik AVM açıldı!

Pendik'te metro istasyonuna yakın konumda bulunan Zeruj Mall Anatolia AVM hizmet ...

İstanbul Havalimanı'nda 65 yaş üstü yolculara ayrıcalıklı hizmet
  • 27.07.2020 11:33

İstanbul Havalimanı'nda 65 yaş üstü yolculara ayrıcalıklı hizmet

Salgından olumsuz etkilenen 65 yaş ve üstü yolcular için İGA Fast Track ve İGA B ...