maritbet girişmaritbet
GreenLife Ulukent'in örnek dairesi hazır!

GreenLife Ulukent'in örnek dairesi hazır!

Kaliteli projelerle 30 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Katal İnşaat’ın, Ulukent’teki yeni projesi ‘GreenLife’ büyük beğeni topluyor.

GREENLİFE'A GELEN YEŞİLE DOYACAK
Yüzde 40'ı tamamlanan projenin 2016 Ağustos ayında teslim edileceğini belirten Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “GreenLife yeşil alan konseptiyle Ulukent'e nefes aldıracak. Misafirlerimiz tamamlanan örnek dairemize bekliyoruz” dedi.

5500 metrekare yeşil alan

2014 yılının Mayıs ayında Şahin Tepesi Konutları'nı, bu yıl Nisan ayında da Yaylapark Evleri'ni sahiplerine teslim eden Katal İnşaat 2016 yılı Ağustos ayında teslim edeceği GreenLife projesinin çalışmalarına son hızla devam ediyor. GreenLife'ın yeşil alan konseptine dikkat çeken Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “8500 metrekarelik arazi üzerine 4 blok şeklinde tasarlanan GreenLife, 5500 metrekarelik yeşil alanıyla sakinlerine içinden çıkmak istemeyecekleri doğal bir yaşam alanı sağlıyor. Projemizde brüt alanı 150 metrekare olan 133 adet 3+1 daire var. Dairelerde tüm ihtiyaçlar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve tasarlandı. Projemiz pekçok farklı özelliği ile bölgedeki diğer yaşam alanlarından ayrılıyor. Bu özelliklerden biri kapalı otoparkının olması. Site içerisine araç giriş izni verilmeyecek. Tüm site sakinleri araçlarını oldukça büyük olan kapalı otoparka bırakıp dairelerine çıkacaklar. Bu sayede çocuklar site içerisinde güvenle oyun oynayabilecekler. Ayrıca yine site sakinlerinin istedikleri zaman çocuklarını emanet edebilecekleri kreş de GreenLife projesinin ayrıcalıkları arasında. Tüm bunların dışında açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları ile spor salonu ve çocuk oyun alanı da proje bünyesinde yer alıyor” dedi. 

Örnek daire hazır

28 Mart'ta gerçekleşen lansmanın ardından evlerin yüzde 35'inin satıldığını vurgulayan Tahsin Şahin, “Bölgedeki diğer projelerimizde olduğu gibi Greenlife'ta da kısa sürede satışların tamamlanacağını düşünüyoruz. Projemizden ev almayı düşünenler bankalarla yaptığımız özel anlaşmalar sayesinde konut kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyorlar. Ayrıca projede kat ve yöne göre fiyat farkı uygulamıyoruz. Bu sebeple bu bölgeden ev almayı düşünenlerin çabuk davranmalarını ve haftanın 7 günü açık olan satış ofisimizi bir an önce ziyaret etmelerini öneriyoruz. Misafirlerimiz tamamlanan örnek dairemizi de istedikleri zaman görebilirler” diye konuştu.

Ulukent'in yıldızı parlıyor

Modern ve estetik projelerle Ulukent'in çehresinin değiştiğini ve tercih edilen bir semt haline geldiğini söyleyen Şahin sözlerine şöyle devam etti, “İster yatırım amaçlı olsun ister yaşama amaçlı olsun Ulukent tamamlanan ve devam eden projeleriyle İzmir'in en gözde semtlerinden biri haline geldi. Bölge, gecekondu yapılaşması olmadığı için de yoğun talep görüyor. Özel okulların yoğun olması, otoban ve İZBAN'ın ulaşımı kolaylaştırması da bölgeyi tercih listesinde üst sıralara taşıyor. Biz de Katal İnşaat olarak uzun bir süredir Ulukent'te faaliyetlerimize devam ediyoruz. Her yerde olduğu gibi bu bölgede de firmamız, bölgenin canlanması ve gelişmesi konusunda önemli çalışmalar yürütüyor.”

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ulukent GreenLife projesinde yaşam başladı
  • 13.10.2016 10:04

Ulukent GreenLife projesinde yaşam başladı

Ulukent'te 4 blok şeklinde tasarlanan GreenLife projesinde yatırımcılar evlerine ...

GreenLife Ulukent'in örnek dairesi hazır!
  • 21.09.2015 16:59

GreenLife Ulukent'in örnek dairesi hazır!

Kaliteli projelerle 30 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Katal İnşaat’ın, Ulu ...

Kurtköy Greenlife Evleri'nde 170 bin TL'ye 1 oda 1 salon!
  • 16.08.2013 10:19

Kurtköy Greenlife Evleri'nde 170 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

129 konuttan oluşan Greenlife Residence'ta daireler fırın, ocak ve davlumbaz ola ...

Greenlife Kurtköy'de 369 bin TL'ye 3+1! 18 ay 0 faiz!
  • 31.07.2013 08:23

Greenlife Kurtköy'de 369 bin TL'ye 3+1! 18 ay 0 faiz!

Greenlife Residence'ta fitness center, açık yüzme havuzu, kış bahçesi, yürüyüş p ...

İstanbul'a değer katan 9 villa projesi!
  • 22.08.2012 17:12

İstanbul'a değer katan 9 villa projesi!

İstanbul’da gelişen konut piyasasıyla birlikte lüks konuta olan ilgi de artmaya ...