maritbet girişmaritbet
Granada Residence Alanya'da 260 bin Euro'ya villa! Hemen teslim!

Granada Residence Alanya'da 260 bin Euro'ya villa! Hemen teslim!

Kargıcak'ta güneşin gülümsemeye başladığı yerde 64 dönüm arazi üzerine kurulmuş muhteşem deniz ve dağ manzarasıyla mükemmel bir rezidans

 

Bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılıyacak ve bu bölgede yaşam ve yatırım amacı ile konut satın alabilecek kitlenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Mimari konsepti kusursuz tasarlanmış, sosyal faaliyetleri sınırsız düşünülmüş, teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir dünya. Burası, Granada Residence...
 
Doğayla baş başa ...
 
Doğayla baş başa kaldığınızda teknolojinin ve doğanın bir parçası haline geldiği, sadece size ait bir dünyada tüm beklentilerinizin karşılandığını hayal edin. Hayalinizdeki bu masalsı dünya, KurtSafir İnşaatın sihirli dokunuşuyla gerçek oluyor. KurtSafir in size özel farklı dünyaları büyüleyici bir ahenkle birleştirmesiyle Kargıcak'ta yepyeni bir hayat başlıyor... Granada Residence...
 
Artık Alanya'nın en güzel bölgelerinden Kargıcak'ta hayalleriniz kadar kusursuz bir yaşam alanı var. Granada Residence eksiksiz bir yaşam tarzı ve her alanda mükemmelliği arayanlar için tasarlandı. Hayattaki sınırlarını kendi belirleyenler için yaratılan Granada Residence Alanya'daki doğal cennet Kargıcak'ın en ayrıcalıklı projesi.
 
Granada Residence doğada modern bir hayata kucak açıyor. Havuzlarıyla, rengarenk bahçeleriyle ve spa merkeziyle; yeşilin ve mavinin tüm güzelliklerinin bir arada yaşandığı eşsiz bir mekan.
 
 
Granada Residence çok özel konuklarını ağırlamayı bekleyen bir villa ve rezidans projesi olarak standartları zorluyor. 40 tanesi özel havuza sahip villasıyla kendini ayrıcalıklı hissedenler için yaratılmış elit bir dünya Granada Residence. 3 odalı ve 1 salonlu bu muhteşem villalarda 1 araçlık kapalı otoparktan Türk hamamı ve saunaya kadar birçok imkân mevcut.
 
Villanızda şehrin tüm yorucu yanlarından uzakta, doğa içinde sakin fakat bir o kadar da eğlenceli günler Granada Residence'in ayrıcalıklar dünyasında... Granada Residence hem kendisiyle baş başa kalmak hem de bu sihirli dünyayı paylaştıkları çok özel komşularıyla yalnızlıktan uzaklaşmak isteyenlerin dünyası... Exclusive yaşamayı bilenlerin aradığı özel ve gizli dünyanın kapıları Granada Residence'da aralanıyor. Kalite mimarı KurtSafir İnşaat Kargıcak'ın doğası içinde en ayrıcalıklı noktasında sizi bu dünyaya davet ediyor...
 
Granada Residence Complex Sosyal Olanakları
 
Qua Park - Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu, Sauna, Hamam, SPA, Masaj Odası, Fitness Center, Masa Tenisi, Mini Golf, Çocuklar İçin Aktivite Odası, Mangal Sahası, Basketball Kortu, Geniş ve Yeşillendirilmiş Bahçeler, Yürüyüş Alanları, Jeneratör, Araba - Motor - Bisiklet Park Sahaları, 24 Saat Güvenlik Hizmetleri, Genel Mekan Güvenlik Kameraları, Toplantı Salonu
 
Granada Residence Villaları Alanya / TÜRKİYE
 
Granada Residence Luxury Villalari Alanya'nın en güzel kasabalarından birinde Kargıcak'ta ”Güneşin Gülümsemeye Başladığı” yerde siz değerli Müşterilerimiz için inşa ediliyor.
 
Granada Residence Luxury Villaları Alanya'ya Toros dağlarının eteklerindeki muhteşem Akdeniz manzarasına sizleri de bekliyoruz.
 
 
Granada Residence Luxury Villarının tasarımı konusunda profesyonel mimarlar tarafından yapıldı. Villaların kutucuklar şeklinde yerleştirilmesi muhteşem Akdeniz manzarasını uyandığınızda görebilmeniz için düşünüldü. İnşaatın her alanında en kaliteli malzemeler ve dünya standartlarına uygun ürünler kullanılmaktadır. Kapısından içeriye girdiğinizde tamamen aydınlık ferah bir ortam, kendinize ait özel havuz ve havuzda yüzerken bile Akdeniz'in muhteşem maviliğini görebilmeniz için özenle tasarlanmıştır.
 
Granada Residence Luxury Villalarında yapacağınız tatil sizi bütün iş dünyası sıkıntılarından arındırarak; havası ve manzarası ile kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Ortak kullanım alanları olan açık ve kapalı yüzme havuz,  Türk hamamı, jakuzi, golf sahası, basketbol sahası, masa tenisi gibi aktivitelerle kaliteli bir tatilde aradığınız her şey sizleri rahat ettirmek için itina ile düşünülüp hazırlanıyor. Ayrıca tatilinizde doğa sporlarıyla uğraşmak isterseniz bütün aktivitelere çok yakınsınız. Doğa yürüyüşü yapabilir veya Akdeniz'in muhteşem derinliklerini görmek için dalış yapabilirsiniz. Granada Residence Luxury Villa sahipleri aynı zamanda kendilerine özel bir deniz sahiline sahip olacaklardır. Şehir stresinden uzak, doğayla baş başa muhteşem ve huzurlu tatilleri sizlerle Granada Residence Luxury Villalarında buluşturuyoruz.
 
Granada Residence Luxury Villaları şehir merkezine 5 dakika, Antalya uluslararası hava limanına araba ile yalnızca 2 saat  uzaklıktadır. Site içerisinde bulunacak olan shuttle bus servisi ile sahile ve alışverişe kolaylıkla ulaşma imkanlarına da sahip olacaksınız.
 
Granada Residence Luxury Villaları 24 saat özel güvenlik personeli ve güvenlik kameraları ile korunacaktır.
 
Kurt Safir İnşaat; Alanya'nın deniz ve doğasıyla en güzel konumlarından olan Kargıcak'a Granada Rezidans Apartmanları Projesini 22 yıllık tecrübe ve kalite anlayışı ile inşa ediyor.
 
Granada Rezidans Apartmanları Alanya geçmişteki tüm Kurt Safir Projeleri gibi ister yatırım ister yaşam amacıyla olsun sizlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.
 
Granada Residence Alanya'da villaların fiyatları 260 bin Euro'dan, dairelerin fiyatları ise 65 bin Euro'dan başlangıç gösteriyor.
 
64.000 metrekare arazi üzerinde inşaatı devam eden Granada Rezidans Apartmanları Alanya; denize ve anayola sadece 2,5 km uzaklıkta, tertemiz havası ve doğasıyla ayrıcalıklı bir yaşam biçimi sunmaktadır. Granada Rezidans Apartmanları Alanya kendi içerisinde bulunan shuttle servisleri ile gün içerisinde sizleri şehir merkezine, denize veya alış verişe götürerek hayatı kolaylaştırmak için düşünüldü. Şehrin karmaşasından uzakta doğa ve denizle baş başa huzurlu ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturabilmek için Granada Rezidans Apartmanları Alanya konusunda uzman mimarlar tarafından bütün detaylar düşünülerek inşa ediliyor.  Granada Rezidans Apartmanları Alanya eşsiz deniz ve kale manzarasının bütün konutlardan görülebilmesi için tasarlanmıştır.
 
Granada Rezidans Apartmanları Alanya 12 Blok'ta toplam 126 adet daireden oluşmaktadır. Projede yer alan tüm daireler özenle dizayn edilmiş ve inşası sırasında Avrupa standartlarına uygun, sınıfında en kaliteli materyaller kullanılarak Kurt Safir İnşaat tecrübesi ile inşası devam etmektedir. Proje 1+1, 2+1, 3+1, Dublex (3+1 - 4+1) ve Penthouse (3+1 - 4+1) daire olmak üzere farklı ihtiyaçlara hitap etmektedir. Optimum metrekare kullanım alanı düşünülerek dairelerde rahatlık, konfor ve fonksiyonellik ön planda tutulmuştur.
 
Şehir gürültüsü ve karmaşasından uzak mavilik ve yeşilliklerin kucakladığı Granada Rezidans Apartmanları Alanya Kargıcak'ta ”Güneşin Gülümsemeye Başladığı” yerde hayat buluyor.
 
Granada Rezidans Apartmanları Alanya'da kapalı ve açık yüzme havuzları,  Türk hamamı, Jakuzi, Golf sahası, Basketbol sahası, Masaj salonları gibi birçok aktivite alanı bulunmaktadır. Yoğun bir iş günü sonrasında rahatlamanız için bütün detaylar en ince ayrıntılarıyla düşünülmüştür.
 
Granada Rezidans Apartmanları Alanya ile şehrin tüm yorucu yanlarından uzak; doğa içerisinde sakin fakat bir o kadar da eğlenceli günler sizleri bekliyor.
 
Granada Residence İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0242 528 55 53

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir Granada Residence örnek dairesi
  • 30.12.2013 11:12

İzmir Granada Residence örnek dairesi

Aya inşaat tarafından İzmir Yeşilyurt'da inşa edilen Granada Residence projesind ...

İzmir Granada Residence proje görselleri
  • 30.12.2013 11:07

İzmir Granada Residence proje görselleri

Aya inşaat tarafından İzmir Yeşilyurt'da inşa edilen Granada Residence projesind ...

İzmir Granada Evleri'nde 270 bin TL'ye 3+1
  • 30.12.2013 09:49

İzmir Granada Evleri'nde 270 bin TL'ye 3+1

Aya İnşaat tarafından inşa edilen İzmir Granada Evleri'nde daireler 3 oda 1 salo ...

Granada Residence Alanya'da 260 bin Euro'ya villa! Hemen teslim!
  • 17.12.2012 16:27

Granada Residence Alanya'da 260 bin Euro'ya villa! Hemen teslim!

Kargıcak'ta güneşin gülümsemeye başladığı yerde 64 dönüm arazi üzerine kurulmuş ...

Kamulaştırma olursa 2B satışları büyük zarara yol açacak!
  • 10.12.2012 14:42

Kamulaştırma olursa 2B satışları büyük zarara yol açacak!

Orman vasfinı kaybeden arazilerin satışı için süreç devam ederken, uygulamanın b ...