maritbet girişmaritbet
Golfkent’te yaşam bu yaz başlayacak

Golfkent’te yaşam bu yaz başlayacak

Ankaralılar, hafta sonunda Golfkent’te düzenlenecek Uçurtma Şenliği’nde eğlenecek

Ankaralılar, hafta sonunda Golfkent'te düzenlenecek Uçurtma Şenliği'nde eğlenecek.

TURYAP'ın müteahhitliğini ve aynı zamanda pazarlamasını üstlendiği projede bu yaz yaşam başlayacak.

Gayrimenkul pazarlama konusunda 400'e yakın ofisiyle ilk sırada yer alan TURYAP, pazarlama faaliyetin yanında müteahhitliğini de üstlendiği Golfkent'te yaz boyunca her hafta sonu değişik aktiviteler düzenleyecek. Brunch ve mangal partileriyle başlayan organizasyonlar, mini golf turnuvaları, sergiler ve konserlerle devam edecek.

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projenin tanıtım faaliyetleri de aynı paralelde ilgi görüyor. Ziyaretçilere eğitmenler eşliğinde golfe yönelik ön eğitimler veriliyor. Projeyi görmek üzere gelen aileler çocuklarıyla birlikte golf vuruşları yaparak keyifli saatler geçiriyorlar.

Ankara'da 2640 konutluk dev bir kent kuruluyor

1 milyon 260 bin m2 arazi üzerinde projelendirilen GOLFKENT, golf konseptiyle bütünleşen konut alanlarının yanında dereler, göller, çarşılar, okullar, sosyal ve idari ünitelerle donatılan dev bir kent niteliği taşıyor. TOKİ Turkuaz, Yaşamkent, Konutkent gibi projelerin yanında çeşitli üniversiteler ve alışveriş merkezleriyle çevrelenen GOLFKENT doğal yapıya uygun, yaya ulaşımının ağırlıkta olduğu, sosyal donatı dengesinin sağlandığı kendi kendine yeten bir şehir olarak beliriyor. Eskişehir Yolu'nun 32. km'sinde konumlanan proje Ankara'ya 2640 adet konut kazandıracak.

Ağustos 2012'de yaşama geçilecek

Üç etapta tamamlanması planlanan proje satışa çıktığından bu yana Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Yemyeşil çimenlerle, dereler ve göletlerle çevrelenen Golfkent, kuş seslerinin duyulduğu tertemiz havasıyla Başkentlilere hasret kaldıkları ortamı sunuyor. Proje, basketbol, voleybol, futbol, tenis ve squash sahaları ile Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, buhar odası, SPA'nın bulunduğu proje, çarşılar, kafeler, restoranlar, konser salonu, amfitiyatro, yazlık ve kışlık sinema gibi zengin sosyal donatılara sahip.

Dairelerin fiyatları 134.000 TL'den başlıyor

Projenin ilk etabına dahil olan daire ve villalardan 100 adedi tamamlanma aşamasında. Daireler 134.000 TL, villar ise 160.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başvurularda genellikle projenin ikinci etabında yer alan apartman şeklindeki konutlar tercih ediliyor.

Dünyaca ünlü isimlerin imzasını taşıyor

Konsepti, Ağa Han Mimarlık Ödülünü 3 defa kazanmış olan Yüksek Mimar Turgut Cansever tarafından belirlenen projenin kentsel tasarım mimarlığını Ankara Gençlik Parkı'nın mimarı olarak tanınan Öner Tokcan üstleniyor. 2009 yılında vefat eden Turgut Cansever'in, kuruluş etabında tasarlanan ilk 157 villada imzası bulunuyor. Söz konusu villalar, ilk etapta satışa sunulacak olan konutlar arasında yer alıyor.

Golf dersleri veriliyor

Tam donanımlı kulüp binası inşaatının tamamlandığı projede eğitmeni eşliğinde golf dersleri veriliyor. Dünyanın en ünlü golf sahası tasarımcılarından biri olan ve 26 ülkede 160'ın üzerinde golf sahası tasarlayan Kevin Ramsey'in Golfkent'in ilk safhasında danışmanlık yaptığı belirtiliyor.

 

Yorum Yaz