maritbet girişmaritbet
GESİAD üyeleri ‘Moment İstanbul’u tercih etti

GESİAD üyeleri ‘Moment İstanbul’u tercih etti

AC Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul, gayrimenkul yatırımında Gebze Sanayici İş Adamları Derneği (GESİAD)'nin tercihi oldu.

AC Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Moment İstanbul, GESİAD üyelerinin de gayrimenkul yatırımında tercih ettiği bir proje oldu. İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Kartal'da yükselen Moment İstanbul yatırımcıların yoğun ilgisini görüyor.

Geçtiğimiz günlerde Moment İstanbul'un satış ofisini ziyaret eden GESİAD üyeleri, projenin yatırım potansiyeli açısından büyük önem taşıdığını belirtti. GESİAD üyeleri tarafından gayrimenkul yatırımı noktasında tercih edilebilecek bir proje olarak değerlendirilen Moment İstanbul'da 275 bin TL'den daireler alıcı buluyor.

%65'i'nin sahiplerini bulduğu proje 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. E-5 Otoyolu'nun yanı başında yükselen proje, konumu ve donatıları itibariyle yatırımcıların talebini çekiyor.

Bölgeye ve projenin donatılarına karşın ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar 275.000 TL'den başlıyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 120 aya kadar ise %0,85 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca kısa bir süreliğine özel olarak peşin alımlarda %8 indirim uygulanıyor.

Moment İstanbul, Anadolu Yakası'nda gayrimenkul yatırımlarının merkezi haline gelen Kartal'da 100 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Kartal'ın   E-5 bandında, adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul, estetik mimarisiyle ve donatılarıyla bölgenin yenilenen siluetine büyük katkı sağlıyor.

KARTAL'DA YENİ BİR MERKEZ OLUŞTURACAK

Kartal'ın en merkezi noktasında, 44 katlı iki kuleden oluşacak projede, konut ve Home – Office'lerin yanı sıra 12 adet de cadde üzeri mağaza yer alacak. Tamamlandığında bölgenin çekim merkezi haline gelecek projede 2 bin 200 kişi yaşayacak. 10 bin 157 metrekare arsa üzerinde geliştirilen Moment İstanbul'un mimarisinde ‘3D Atölye Mimarlık' imzası bulunuyor.

KESİNTİSİZ ADALAR MANZARASINA HAKİM

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1'den 5+1'e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Kartal'ın merkezinde, adalara nazır bir konumda yükselen proje geniş ve ferah daireleri ayrıcalık sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74,69 metrekare ile 344,47 metrekare arasında değişiyor.

Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten otoparka kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.

E-5'in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayı'na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dk. uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası'na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Moment İstanbul'da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"
  • 18.04.2022 16:29

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul'da metroları yaz aylarında açmaya başlayacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul'da yaz ayları itibarı ...

Kartal’da yıkılan binaların yerine yeni yapılan binaların yapımı tamamlandı
  • 25.12.2019 11:11

Kartal’da yıkılan binaların yerine yeni yapılan binaların yapımı tamamlandı

Kartal’da çöken Yeşilyurt apartmanı ile çökme riski taşımaları sebebiyle yıkılan ...

Kartal’da yıkılan binaların yerine inşa edilen binalarda sona gelindi
  • 24.08.2019 11:51

Kartal’da yıkılan binaların yerine inşa edilen binalarda sona gelindi

Kartal’da 6 Şubat tarihinde çöken bina ve çevresindeki yıkılan binaların yerine ...

Aydos orman yangını havadan görüntülendi
  • 11.07.2019 10:09

Aydos orman yangını havadan görüntülendi

Kartal Aydos’ta ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nede ...

Gebze-Halkalı banliyö tren hattı hizmete girdi
  • 12.03.2019 16:21

Gebze-Halkalı banliyö tren hattı hizmete girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gebze-Halkalı banliyö tren hatlarının açılış ...

'Kentsel dönüşüme milletçe sahip çıkmamız lazım'
  • 09.02.2019 15:24

'Kentsel dönüşüme milletçe sahip çıkmamız lazım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kartal'da çöken binanın enkazından kurtarıla ...