maritbet girişmaritbet
Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satışlar başlıyor!

Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satışlar başlıyor!

Gaziosmanpaşa'da TOKİ arsasında inşa edilen Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satışlar kısa süre içerisinde başlayacak.

*Daha önce 28 Nisan'da satışa sunulacağı söylenen Fuzul Tem Avrasya Konutları, önümüzdeki günlerde satışa açılacak.

Fuzul Yapı'nın Gaziosmanpaşa'da TOKİ arsası üzerinde inşa edeceği TEM Avrasya Konutları projesinde satışlar 28 Nisan'da başlayacak. Ön talep süreci devam eden projede 17 ve 18 katlı 6 blok yer alıyor. TEM Avrasya Konutları kapsamında 3+1 adet 2+1 daire, 233 adet 3+1 daire ve 17 adet 4+1 daire yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Aralık 2019'da teslim

2019 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan Fuzul Gaziosmanpaşa Avrasya Konutları'nda arsa büyüklüğü 18 bin 621 metrekare olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 350 metre uzaklıkta inşa edilen Avrasya Konutları, Atatürk Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta yer almakta.

Sosyal alanları ve konumuyla öne çıkıyor

İçerisinde otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi birçok seçeneğin yer aldığı TEM Avrasya Konutları, 3. Köprü bağlantı yolu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakınlığıyla öne çıkıyor.

Fuzul, Gaziosmanpaşa projesiyle bölgeye değer katacak

Kentsel dönüşüm sürecinin tüm hızıyla devam ettiği Gaziosmanpaşa bölgesinde, yeni yapı stoğu hızla artıyor. Şehrin merkezi noktalarına yakın konumda yer alan Gaziosmanpaşa'nın önemli yatırımlarından birisi olacak olan TEM Avrasya Konutları, Avrupa Konutları TEM projesinin yanı başında yükselecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satışlar başlıyor!
  • 24.04.2017 16:39

Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satışlar başlıyor!

Gaziosmanpaşa'da TOKİ arsasında inşa edilen Fuzul TEM Avrasya Konutları'nda satı ...