maritbet girişmaritbet
Folkart'ın dönüşüm projesi Livahome ön satışa çıktı

Folkart'ın dönüşüm projesi Livahome ön satışa çıktı

Folkart Yapı tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Livahome ön satışa sunuldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karabağlar ilçesinde 32 hektarlık alanda gerçekleştirdiği dev kentsel dönüşüm projesinin müteahhidi Folkart, bölgede Livahome markasıyla gerçekleştireceği 169 konut ve 24 işyerini satışa çıkardı.

"Hayat Buna Değer" sloganıyla çevre dostu, en ileri teknoloji ile donatılmış, uluslararası standartlarda güçlü yapılar inşa ederek, sektöründe öncü rol üstlenen Folkart'ın kentsel dönüşüm projesi ön satışa çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karabağlar Uzundere bölgesinde belirlediği 32 hektarlık alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında, belediyenin hak sahipleri için vereceklerinin dışında, Livahome markasıyla 169 konut ve 24 işyeri satışa çıkacak. 

Teslimler 2018 Ağustos'ta!

Livahome Uzundere projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire büyüklükleri 55 ile 161 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları 222 bin liradan başlayan projenin teslimi 2018 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor. Kentsel dönüşüm alanında, Liva markası ile hareket edecek Folkart'ın, Livahome isimli projesi ulaşım imkanları ve değişimin öncüsü olarak parlak geleceği ile öne çıkıyor. İzmir Çevre Yolu'nun hemen yanında, Adnan Menderes Havalimanı'na 10 dakika, İzmir Yeni Fuar Alanı'na 4 dakika, Alsancak'a 20 dakika, Çeşme'ye 40 dakika mesafede bulunan Livahome, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Karlı bir yatırım

Uzundere'de önümüzdeki yıllarda planlanan toplam 540 hektarlık alandaki kentsel dönüşümün öncüsü olan Livahome, bölgenin çehresini tamamen değiştirecek. Folkart kalitesini arkasına alan Livahome, karlı bir yatırım yapmak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. 

"İddialı projeler üreteceğiz"

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm alanında çok iddialı projeler üreteceklerini kaydetti. Türkiye'de önümüzdeki yıllarda öne çıkacak şehirlerin başında İzmir'in geldiğini dile getiren Sancak, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren Projesi gibi büyük projelerin kentin önemini daha da arttıracağını belirtti. Sancak, konforlu bir yaşam sunan konut projeleri, şehre yapılan büyük ölçekli yatırımlar ve hayata geçmesi beklenen projelerle İzmir'in önemli bir marka kent olacağını vurguladı.

Sosyal sorumluluk

Kentsel dönüşümde önemli bir aktör olmak istediklerini dile getiren Mesut Sancak, "Öncelikle İzmir, ardından İstanbul'daki kentsel dönüşüm projelerine imza atmak istiyoruz. İzmir'de 315 bin dönüştürülecek yapı var. Bu projeyi, aynı zamanda önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Folkart'tan İzmir'e 600 milyon dolarlık yeni yatırım!
  • 26.09.2022 14:22

Folkart'tan İzmir'e 600 milyon dolarlık yeni yatırım!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketlerinden biri olan Fo ...

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!
  • 07.04.2022 16:47

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Yapı, Folkart Vega projesinde anahtar teslim sürecine söz verilen tariht ...

Folkart, 'Nefes' ile İstanbul'a çıkarma yapıyor!
  • 21.10.2021 09:21

Folkart, 'Nefes' ile İstanbul'a çıkarma yapıyor!

Yapı sektöründe Türkiye’nin öncü ve lider şirketi Folkart, artık İstanbul’da. Şi ...

Folkart Incity'nin reklam filmi yayında!
  • 17.05.2017 13:31

Folkart Incity'nin reklam filmi yayında!

Folkart Yapı tarafından Bornova Yeni Kent Bölgesi'nde inşa edilen Folkart Incity ...

Folkart İncity İzmir örnek daire görselleri!
  • 17.05.2017 14:48

Folkart İncity İzmir örnek daire görselleri!

Folkart İncity İzmir projesinin örnek dairelerinin foto galerisi emlaktasondakik ...

Folkart İncity İzmir projesinin foto galerisi!
  • 17.05.2017 13:36

Folkart İncity İzmir projesinin foto galerisi!

Folkart Yapı tarafından İzmir'de inşa edilecek Folkart İncity projesinde foto ga ...