maritbet girişmaritbet
Finli yatırımcılar Rixos Residences Bomonty'i gezdi

Finli yatırımcılar Rixos Residences Bomonty'i gezdi

İstanbul'un gelişen emlak bölgelerinden Bomonti'de İpek İnşaat, Çakırkaya Yapı ve Ayaydın Grup tarafından hayata geçirilen Rixos Residences Bomonty, 290 kişilik Finli yatırımcı grubu ağırladı

 

İstanbul'un gelişen emlak bölgelerinden Bomonti'de İpek İnşaat, Çakırkaya Yapı ve Ayaydın Grup tarafından hayata geçirilen Rixos Residences Bomonty, 290 kişilik Finli yatırımcı grubu ağırladı. Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapmak isteyen Finli işadamları Türk inşaat sektörünün geldiği noktaya hayran kaldıklarını belirtti.

Türkiye ile iş yapmak ve yatırım yapmak isteyen Finlandiyalı işadamları, Finlandiya İnşaat Endüstrileri Konfederasyon Birliği'nin düzenli olarak belirlediği "çalışılabilecek ve örnek alınacak iş modelleri" çerçevesinde geldikleri Türkiye'de tüm yatırımcılarına Rixos Residences Bomonty projesini tavsiye etme kararı aldıklarını belirtti. Finlandiyalı kafile, İpek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Eyüboğlu ve Yalçın Ayaydın'dan yatırımla ilgili bilgi aldı. Proje aşamasındayken yabancı yatırımcıların ilgisini çeken proje, Taksim- Bomonti tüneli ile merkeze 1 dakikaya inen konumuyla dikkat çekiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz