maritbet girişmaritbet
Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!

Fera Grup, Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de satışları büyük oranda tamamladı.

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı. Metroya yakınlıkları ile dikkat çeken Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye'de son birkaç daire ve ofis, yatırımda fırsat arayanlara son seçenekleri sunuyor. Fera Grup yöneticileri, yeni projelerinde de ya merkezi ya da metro-metrobüs gibi imkanlarla merkeze yakınlaştıran lokasyonları tercih edeceklerini açıkladı.

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal projelerinde satışları büyük oranda tamamladı. Metroya yakınlıkları ile dikkat çeken Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye projelerinde son birkaç daire ve ofis, yatırımda fırsat arayanlara son seçenekleri sunuyor. Fera Grup yöneticileri, yeni gerçekleştirecekleri projelerde de ya merkezi alanları ya da metro-metrobüs-havaray gibi toplu taşıma imkanlarıyla merkeze yakınlaştıran lokasyonları tercih edeceklerini, bu çerçevede İstanbul ve İzmir'de iki arsayla ilgili görüşmeleri tamamlamakta olduklarını açıkladı.

“Olağanüstü dönemde olağanüstü sonuçlar elde ettik”

Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, şirket olarak gayrimenkulde ferah projeler, ulaşılabilir lokasyonlarda yaşanabilir alanlar üretmek üzere 3 yıl önce çıktıkları bu yolda, iki farklı projeyi hayata geçirdiklerini anımsattı. Kartal ve Ümraniye lokasyonlarını bu açıdan tercih ettiklerini anlatan Mehmet Gül, “Faaliyette olan ve yeni açılacak metro hatları ile Kartal'ın da Ümraniye'nin de yatırım değeri hızla artıyor. Her iki projemizde metro hatlarına yakınlığı ile iyi bir satış grafiği yakaladı.  Projelere başladığımız tarihten bu yana Türkiye'de darbe girişimi, seçimler ve hükümet değişikliği, Rusya ile savaş gerginliği, Suriye ile gerginlik, sınır ötesi askeri operasyon, uluslararası alanda Türk ekonomisine yönelik müdahaleler ve olağanüstü hal ilanı gibi akla gelemeyecek pek çok olumsuzluk yaşandı. Buna rağmen genç bir marka olarak ilk projelerimizde, daha inşaatı bitirmeden satışı tamamlayabilmiş olmamız lokasyon konusundaki doğru tercihimiz ve pazarlama-inşaat süreçlerindeki tecrübemizle ilgiliydi. Olağanüstü dönemde elde ettiğimiz bu olağanüstü sonuçlar bize yeni projelerimiz için de cesaret verdi. İstanbul ve İzmir'de merkeze metro ve metrobüs gibi imkanlarla yakınlaşan bazı cazip bölgelerdeki arsalarla görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Metroya yakın ihtiyacı tam karşılayan bir proje yaptık

Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş de İstanbul'da büyükşehir belediyesinin yatırımları sonucunda 2019 yılında 400 kilometre metro hattına ulaşılacağını, yeni metro hatlarından bazılarının ihalesinin gerçekleşmiş olduğunu hatırlattı. Emrullah Yedikardeş “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için yeterlilikler alındı. Hızlı tren aktarmalarını kolaylaştıracak Kartal-Tavşantepe metrosu da 10 Ekim itibariyle hizmete girdi. Kartal zaten Kadıköy metrosunun faaliyete geçmesiyle pek çok yatırımı kendisine çekmişti. Biz başından beri kazandıran projeler yaptığımızı ifade etmiştik. Ümraniye zaten Finans merkezine yakınlığı ile gelişmekte olan ve kaliteli ofis stoku ihtiyacının yoğun olduğu bir bölge. İşte bu bölgede hem ihtiyacı tam karşılayan, hem deniz manzaralı hem de metro hattının hemen yanıbaşında bir ofis projesi gerçekleştirdik. Ümraniye'de Cadde üzerinde yapılan en büyük projelerden. Cadde üzerinde arsa bol olmadığı için böyle büyük proje üretmek zor. Teslimatı Nisan 2017 tarihinde yapacağımız projede metrekare fiyatları ise 8 bin 100 lira seviyesinden başlıyor” dedi.

Kartal hattı yakında Ataköy gibi olacak

Emrullah Yedikardeş, Fera Life Kartal projesinin de Marmaray ve Havaray'a yakınlığı ile ilgi çektiğini anlatırken “Kartal-Maltepe hattı yakın gelecekte Şirinevler-Ataköy hattı gibi olacak. Bunu gören yatırımcılar bölgede proje avına çıkarken, teslim tarihi yakınlaşan projelerin avantajını farkediyorlar. Bu durum, yılsonunda teslimi planlanan Fera Life Kartal'ı pek çok projenin bir adım önüne taşıyabiliyor” diye konuştu.

Fera Business Ümraniye'de Adalar ve deniz manzarası!

Fera Business Ümraniye projesi, kot farkının getirdiği avantajı mülk sahiplerine sunarak ikinci kattan itibaren Adalar ve deniz manzarasına sahip bulunuyor. Projede ofis büyüklükleri 86 metrekare ile 763 metrekare arasında değişiyor. Ümraniye Sütçü İmam Caddesi'nin başında bölgenin nitelikli ofis ve ticari ünite ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen proje, Alemdağ Caddesi'nin paralelinde yer alıyor. Projede son 4 ofisin satışı devam ediyor.

Toplam 16 katlı projede 9 kat ofis, 2 kat dükkan, 1 kat market, 1 kat depo ve 3 kat otopark olacak. Her kat 763 metrekare alana sahip. Dükkanların olduğu ilk iki kat 1000'er metrekare olarak planlandı. Toplam 8 bin metrekare ofis, 2 bin 500 metrekare dükkan olmak üzere satılabilir alan 10 bin 500 metrekareyi buluyor.
Gül İnşaat ve Karmar Ortaklığı tarafından hayata geçirilen konut markası Fera Grup'un ofis projesi Fera Business, kayalık zemine inşa ediliyor. Proje için 21 metrelik hafriyat kazıldı. 

Fera Business Ümraniye'de metrekaresi 4 bin 500 TL'ye!

İstanbul Kartal'da Uğur Mumcu Mahallesi'nde yükselen Fera Life Kartal projesi ise 94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 25 bin metrekare inşaat alanına sahip projede inşaat Temmuz 2015'de başladı. Projede konutların metrekare satış fiyatları 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL aralığında değişiyor. Fera Life Kartal'da son 10 dairenin satışı sürüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!
  • 19.10.2016 12:52

Fera Life Kartal ve Fera Business'da satışlar bitmek üzere!

Fera Grup, Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de satışları büyük oranda ...

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı
  • 10.05.2016 10:29

Fera Business'de satış fiyatları dolardan TL'ye geçiş yaptı

Fera Grup tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Fera Business Ümraniye'de satı ...

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor
  • 29.12.2015 09:26

Fera Life Kartal yatırımcısının yüzünü güldürüyor

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul F ...