maritbet girişmaritbet
EVvel İstanbul projesi görücüye çıktı

EVvel İstanbul projesi görücüye çıktı

İstanbul'da sağlam zemine sahip cazip uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda yükselecek EVvel İstanbul, Yeni İstanbul'un tam merkezinde

Emlak Konut, hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığı ile Başakşehir'de hayata geçen EVvel İstanbul; evvel zamanın değerlerine özlem duyan herkese mahalle yaşamının sıcaklığı sunacak.

Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir'de geliştirilen Evvel İstanbul, bir ayda yoğun bir taleple karşılaştı. İstanbul'un sağlam zemine sahip önemli uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda yükselecek olan 678 konutluk proje için alıcılar sıraya girdi.

3. Köprü'den 3. Havalimanı'na, Kanal İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar devasa projelere ev sahipliği yapan bölgenin merkezi olan Başakşehir'de 700 milyon TL yatırımla başlatılan proje, 'Evvelce nasılsa, EVvel'de fazlasıyla!' sloganıyla geçmişin değerlerini günümüze konforuyla buluşturuyor. 

evvel istanbul foto galerisi

EVvel İstanbul, sokaklarından sosyal alanlarına mahalle kültürünü yeniden yeşerten yerleşimi ile ön plana çıkıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan EVvel İstanbul'da yer alan 678 konutun satışlarının bu yılsonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

Üçüncü Köprü'den Üçüncü Havalimanı'na, Kanal İstanbul'dan Kuzey Marmara Otoyol Projesi'ne kadar devasa projelerin yer alacağı Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir'de yükselecek ‘EVvel İstanbul' projesi, şimdiden Başakşehir'in iddialı projeleri arasına girdi. 

TOKİ İştiraki Emlak Konut,  hasılat paylaşımı İntaya, EYG ve İntes ortaklığında İstanbul'un sağlam zemine sahip büyük uydu kentlerinden biri olan Kayabaşı'nda hayata geçecek. EVvel İstanbul'un ön talep toplama süreci Ekim ayında, ön satışları ise Kasım ayı başında başladı. Projeye, henüz kapsamlı bir tanıtım yapılmadan bu 2 aylık sürede yoğun bir talep geldi. 

‘Doğru hedef kitle, doğru lokasyon kazandırıyor'

EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2 ay içinde çok yoğun talep aldıklarını belirterek EYG Gayrimenkul olarak adım attıkları ilk gayrimenkul projesinde kısa sürede elde ettikleri başarılı satış grafiği nedeniyle heyecanlı olduklarını kaydetti. Bu süreçte Emlak Konut GYO ile girdikleri işbirliğinden de memnuniyet duyduklarını ifade eden Çelik, “Bir ay içinde 678 konuttan 275 konutun ön satışını tamamladık. Sektör tecrübemiz ve ortaklığımıza duyulan güven bir yana özellikle Başakşehir bölgesinin geleceğine duyulan inanç da bu sonuçta etkili oldu. Proje gelişim aşamasında bölge ile ilgili pazar araştırması yaptık, lokasyonu ve hedef kitleyi yakından inceledik ve satışa başlayınca çok doğru bir analiz yaptığımızı gördük. Konut sektörünün kampanyalarla satışlara hız vermek için tatlı bir rekabet içinde olduğu bu dönemde EVvel İstanbul, lokasyonu ile doğru hedef kitleyi yakaladı ve gerçek ihtiyacı karşılaması bakımından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Bu dönemde öngörüsünü doğru yapan ve hedef kitlesini doğru tespit edebilen projeler kazanacaktır” diye konuştu. 

evvel istanbul site içi görünümü

Proje gerçek mahalle sıcaklığını yansıtacak

EYG Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Gülnur Çakırcı, projenin sokakları, meydanları, yeşil alanları, ticari üniteleri ve sosyal alanlarıyla gerçek mahalle kültürünü yeniden canlandırdığını ifade etti. Çakırcı, şöyle devam etti: 

“Evvel zamanın değerlerine özlem duyan, ama bugünün imkanlarından vazgeçmeyenler için özel olarak tasarlanan proje, yaşlı ve engelli dostu bir mimariye sahip... EVvel İstanbul, büyük balkonları, kış bahçeleri, terasları ve yüksek tavanlarıyla ferah ve rahat kullanım alanlarına sahip bulunuyor. 

evvel istanbul foto galerisi

Anneler çocuklarını balkondan izleyebilecek

EVvel İstanbul'da öne çıkan bir başka mimari detay da, projenin büyük bir bölümünün annelerin çocuklarını balkondan izleyebilecek şekilde tasarlanması… 678 konutluk projede 1+1'den 5+1'e büyüklüğü 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişen pek çok farklı tipte daire yer alıyor. Fiyatları ise 209 bin TL'den başlıyor. 

Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi ve şehir parkına komşu! 

Yeni İstanbul'un merkezi Başakşehir, Türkiye'nin büyük şehir parkına da komşu olacak. EVvel İstanbul'a 700 metre mesafede yer alan devasa park, renkli bir sosyalleşme alanı sunarken, parkta çeşitli rekreasyon alanları yer alacak. EVvel İstanbul, Türkiye'nin en büyük sağlık kompleksi Sağlık Kent'e de 1 km mesafede yer alıyor.  

EVvel İstanbul İletişim Bilgileri;

Web: http://www.evvelistanbul.com/
Telefon: 0212 924 16 16

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evvel İstanbul'un şantiyesinden son görüntüler!
  • 21.05.2015 17:37

Evvel İstanbul'un şantiyesinden son görüntüler!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden Evvel İstanbul projesinin şantiyesini Emlakt ...

Evvel İstanbul'u Murat Kurum'dan dinleyin!
  • 27.11.2014 16:27

Evvel İstanbul'u Murat Kurum'dan dinleyin!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Evvel İstanbul'u anlatıyor. Emlak Konu ...

Evvel İstanbul basın lansmanını izleyebilirsiniz
  • 27.11.2014 11:41

Evvel İstanbul basın lansmanını izleyebilirsiniz

Emlak Konut güvencesiyle, İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile h ...

ŞÜKRÜ KOÇOĞLU RÖPORTAJ
  • 05.01.2012 17:21

ŞÜKRÜ KOÇOĞLU RÖPORTAJ

İntes Başkanı Şükrü Koçoğlu ile inşaat sektörü, kentsel dönüşüm ve sektörün öne ...

EVvel İstanbul projesinin son durumu havadan görüntülendi.
  • 16.06.2017 11:08

EVvel İstanbul projesinin son durumu havadan görüntülendi.

Başakşehir'de inşa edilmekte olan EVvel İstanbul projesinin havadan görüntüleri ...

Evvel İstanbul Evleri foto galerisi yayında
  • 26.11.2014 15:03

Evvel İstanbul Evleri foto galerisi yayında

Başakşehir'de 700 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Evvel İstanbul projesi, ' ...