maritbet girişmaritbet
Evrenpark Fenerbahçe 6 bin dolardan başlıyor!

Evrenpark Fenerbahçe 6 bin dolardan başlıyor!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe ile devam ediyor.

Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe'de fiyatlar, metrekaresi 6 bin dolardan başlıyor. 

Yaklaşık 30 yıldır ağırlıklı olarak İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut, iş merkezi inşaatlarıyla tanınan ve son dönemde kentsel dönüşüm projelerine odaklanan Aydoğan İnşaat, Evrenpark Fenerbahçe projesiyle Fenerbahçe'nin çehresini değiştiriyor. 2014'ün son çeyreğinde hayata geçirdiği Evrenpark Fenerbahçe projesi, Bağdat Caddesi'nin hareketli sosyal yaşamının yanı başında, Kalamış sahiline yürüme mesafesinde bulunuyor.

2750 metrekarelik bir inşaat alanı üzerine yükselen Evrenpark Fenerbahçe, mahalle hayatını sevenlere hitap ediyor. Evrenpark Fenerbahçe projesinde 2 tanesi dubleks daire olmak üzere toplam 16 daire bulunuyor. 

Dairelerin brüt metrekareleri 130 ile 175 metrekare arasında değişen Evrenpark Fenerbahçe'de, normal daireler 3+1, dubleksler ise 3+2 olarak tasarlandı. Evrenpark Fenerbahçe projesinin metrekare satış fiyatı ise 6.000 dolardan başlıyor.

“Markamızın temelinde kalite, güven ve müşteri memnuniyeti yatıyor. Bu da yıllar içerisinde bizi Bağdat Caddesi'nin en prestijli inşaat firmalarından birine dönüştürdü. İnsanlar Aydoğan İnşaat ismini duyduğu anda, orada güzel ve iyi bir projenin şekilleneceğini gayet iyi biliyorlar.” açıklamalarında bulunan Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, tüm beklentilere cevap veren ve Fenerbahçe'nin huzurlu dokusuna uyum sağlayan Evrenpark Fenerbahçe projesiyle farklı olduklarını belirtiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evrenpark Fenerbahçe 6 bin dolardan başlıyor!
  • 27.08.2015 15:03

Evrenpark Fenerbahçe 6 bin dolardan başlıyor!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, ...

Fenerbahçe'de oturmak isteyenler dikkat! Bu proje...
  • 30.09.2014 12:48

Fenerbahçe'de oturmak isteyenler dikkat! Bu proje...

Evrenpark Fenerbahçe projesi Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor ...