maritbet girişmaritbet
Ev're Gedizler projesine nasıl gidilir?

Ev're Gedizler projesine nasıl gidilir?

Sancaktepe'de yükselen Ev're Gedizler projesi 250 milyon lira yatırımla yükseliyor. Projede ilk etap teslimleri Mayıs 2013'te, ikinci etap teslimleri Eylül 2015'te yapılacak

Kartal Pendik Maltepe Kadıköy vb. Anadolu yakası sahil tarafından gelenler için; 

Kartal E-5 den Tem bağlantı yoluna girin. Gişelere gelmeden hemen önce Sancaktepe Şile çıkışından çıkıp yolu takip edin. Işıkları geçin. Shell benzinliğinin olduğu kavşaktan Sancaktepe tabelalarını takip edin. Alt geçitten geçin ve yine Sancaktepe istikametine düz devam edin. Belediye ve Şile tabelalarını takip edin ve alt geçitten geçin. Karşınıza gelen büyük kavşaktan 3. çıkış olan Şile yönüne devam edin. Girdiğiniz yoldan hiçbir yere sapmadan 500 metre devam edin sağda satış ofisini göreceksiniz. 

Avrupa Yakası'ndan, Ümraniye gibi köprü yolları üstünden gelenler için; 

Şile otoyoluna girin, Çekmeköy'ü ve Madenleri geçin. Sancaktepe sapağından girin. Sancaktepe merkeze geldikten sonra Samandıra - Sultanbeyli tabelalarını takip edin. Askeri alan sağınızda kalacak şekilde düz devam edin. Askeri alan bitiminden Kartal Çevre yolu tabelasından sağdan giriş yapın İlçe Emniyet müdürlüğü ( sağda) önünden sola U dönüş yapın. Belediye ve Şile tabelalarını takip edin ve alt geçitten geçin. Karşınıza gelen büyük kavşaktan 3. Çıkış olan Şile yönüne devam edin. Girdiğiniz yoldan hiçbir yere sapmadan 500m devam edin sağda satış ofisini göreceksiniz. 

Ankara tarafından veya TEM paralı otoyolundan gelenler için; 

Kartal çıkışından çıkın. Gişeleri geçtikten sonra hemen Samandıra- Sultanbeyli çıkışından çıkın ve yolu takip edin. Işıkları geçin. Shell benzinliğinin olduğu kavşaktan Sancaktepe tabelalarını takip edin. Alt geçitten geçin ve yine Sancaktepe istikametine düz devam edin. Belediye ve Şile tabelalarını takip edin ve alt geçitten geçin. Karşınıza gelen büyük kavşaktan 3. Çıkış olan Şile yönüne devam edin. Girdiğiniz yoldan hiçbir yere sapmadan 500 metre devam edin sağda satış ofisini göreceksiniz.

Ev're Gedizler İletişim Bilgileri;
 
Web: http://www.ev-re.com/
 
Telefon: 0216 311 88 00
 
Sinem Öztürk/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz