maritbet girişmaritbet
Evora İstanbul’da hemen teslim kampanyası

Evora İstanbul’da hemen teslim kampanyası

Yatırımcısına 1’e 3 kazandıran Evora İstanbul projesi hemen teslim son daireleri için düzenlediği kampanya ile yine kazanç vaad ediyor.

Teknik Yapı, 10 bini aşan nüfusa sahip Evora İstanbul projesindeki son 200 daire için fiyatları seçim öncesi seviyesinde tutarak müşterilerine ekstra bir avantaj paketi sunuyor. Bu paket kapsamında %75 oranındaki yasal konut kredisi faiz oranlarını, tüm projelerinde yüzde 0'a indiren firma buna ek olarak % 25 oranındaki peşinatın %10'u sözleşme aşamasında, % 15'inin ise bir yıl sonra ödenmesine imkan tanıyor. Ayrıca alternatif ödeme planı isteyenler için peşin ödemelerde veya banka baz faiz oranları ile kredi kullanmak isteyenlere de % 12 indirim yapıyor.

HEM ŞEHRİN İÇİNDE HEM DE ŞEHİRDEN BAĞIMSIZ

Evora İstanbul projesinde oluşturdukları küçük şehir hayatına değinen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Hem şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan insanlar, istedikleri mekanlara istedikleri şartlarla ulaşabiliyor. Çoğu Marmara Denizi'ne nazır 5.000 konut, spor sahaları, yüzme havuzları, 100'den fazla mağaza, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ile Tuzla'nın en yüksek tepesinde konumlanan Evora İstanbul, bir taç gibi parlıyor. TEM ve E-5'le merkeze, Sabiha Gökçen'le dünyaya bağlanma şansına sahip olan Evoralılar, çok yakın zamanda metro ve Marmaray'la işlerine de gidebilecek” diye konuştu.

1'E 3 KAZANDIRDI

Projenin parasal açıdan sağladığı kazancın altını çizen Umut Durbakayım toplam 4.979 daire ve 100 ticari üniteden oluşan projedeki dinamik yaşamın, kendi katma değerini oluşturduğunu söyledi.
Umut Durbakayım, “Evora İstanbul'un temeline ilk kazmayı vurduğumuzda yaklaşık 1 milyar liralık bir değeri konuşuyorduk. Şu anda ise bu eser, yaklaşık 3 milyar liralık bir değere ulaştı. Böyle büyük bir projeyi tek başına, öngörülen sürede ve beklentinin üzerinde kaliteyle hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Kreşinden okuluna, marketinden, kuaförüne, sucusundan perdecisine kadar temel yaşam ihtiyaçlarının kendi içinde karşılandığı bu devasa projede şimdiden 10 bin kişiyi aşan bir nüfus oluştu” bilgisini paylaştı.

EVORA İSTANBUL KONSEPTİ DENİZLİ'YE TAŞINIYOR

Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarı çizgisini İstanbul sınırları dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir diyen Durbakayım, “hem yaşam hem de yatırım amaçlı daire ve ticari ünite satın alanların sağladığı kazanç, Evora İstanbul projesini Anadolu'ya açma kararımızda etkili oldu” diye konuştu. Evora İstanbul konseptini yine Emlak Konut GYO güvencesiyle Denizli'ye taşıyacaklarını açıklayan Durbakayım, Denizli'de yaklaşık 1.500 dairelik proje için son çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!
  • 16.12.2016 08:03

Teknik Yapı 100 ay 0 faiz reklam filmi!

Teknik Yapı, Concord İstanbul, Metropark, Suadiye Sahil, Evora İstanbul ve Evora ...

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor
  • 26.12.2011 12:21

Evora İstanbul Marmara şehirle buluşuyor

Tuzla'da Teknik Yapı'nın hayata geçirdiği Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İ ...

EVORA İSTANBUL MARMARA
  • 26.12.2011 12:19

EVORA İSTANBUL MARMARA

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ile birlikte Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştir ...

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta
  • 22.12.2011 16:33

Evora'nın ikinci etabı Marmara'da satışta

Teknik Yapı imzasıyla hayat bulan Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İstanbul ...

EVORA LANSMAN 1
  • 22.12.2011 16:32

EVORA LANSMAN 1

Teknik Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'un ikinci etabı ...

Evora İstanbul Marmara lansmanı için tıklayın
  • 22.12.2011 16:30

Evora İstanbul Marmara lansmanı için tıklayın

Evora İstanbul'un ikinci etabı Evora İstanbul Marmara'da satışlar başladı ...