maritbet girişmaritbet
Evimiz Kocaeli’de yaşam başladı

Evimiz Kocaeli’de yaşam başladı

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat 730 günde tamamladığı 936 konutun teslimine başladı.

Çevre düzenlemesine kadar tamamlanan projede her daire sahibi, satış sözleşmesinde yazan tarihte, randevulu olarak satış temsilcisiyle birlikte inceleyerek dairesini teslim alıyor. Site tüm tesisleriyle birlikte Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi (YKS) tarafından ilk günden itibaren profesyonelce yönetiliyor. Daire sahipleri de, istek ve taleplerini, Pekdemir Güvence Sistemi kapsamında internet üzerinden, ilgili birimlere bir tıkla bildirebiliyorlar. Temizliği dahi yapılmış dairelerden satışı devam edenlerin fiyatları, 2+1'lerde 158 bin lira, 3+1'lerde  164 bin lira ve 4+1'lerde 269 bin liradan başlıyor.

evimiz kocaeli

Türkiye'nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir, “70. Yıl Gurur Projesi” olarak gerçekleştirdiği Evimiz Kocaeli'de, konut alanların satış sonrası “müşteri memnuniyeti” için, taşındıkları günden itibaren tüm yaşamlarını, üçlü sacayağı sistemiyle, en başından planlıyor.

Pekdemir'in 3 kuşak boyunca koruduğu güven ve kaliteye dayalı kurumsal geleneklerini, müşterilerinin tamamlanan önceki projelerinden bildiklerini belirten Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Evimiz Kocaeli'de daire sahipleri, aylar öncesinden sözleşmelerinde yazılı olan, yeni evlerine taşınacakları tarihe göre, nikah günü alıyor, kira kontratlarını sonlandırıyor ya da boşaltacakları evleri alanlara gönül rahatlığıyla tahliye taahhüdünde bulunuyorlar” diyor. Pekdemir İnşaat'ın, tedarikçileri ve devlete olan ödemelerinden, inşaatını gerçekleştirdiği bina ve projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurgulayan Mert Pekdemir, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük konut projesini de, ortalama günde 1,3 konut yaparak, tam gününde ve hiçbir eksiği kalmadan tamamlamış oluyoruz. 70 yıl boyunca oluşturduğumuz güven kredisi sayesinde, Evimiz Kocaeli'de de, tek etapta Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olmasına rağmen, maliyetlerimizi en doğru, satışlarımızı en hızlı seviyeye çekebildik” şeklinde konuşuyor. 

evimiz kocaeli

Profesyonel site yönetimi hazır

Dairelerini satın alırken imzaladıkları satış sözleşmesinde yazan tarihlerde, satış temsilcileriyle randevulaşıp, birlikte dairelerini inceleyerek teslim alan konut sahiplerine, içinde gerekli tüm bilgi ve belgelerin yer alacağı bir daire teslim seti veriliyor.  Site, Yapı Kredi Koray ortaklığı ile faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen tesis yönetim şirketlerinden YKS tarafından, ilk dairenin teslim tarihinden itibaren, güvenlikten sosyal tesislere kadar her noktasında profesyonel bir ekiple yönetiliyor.

Daire sahiplerinin, dairelerinde teslim sonrası dönemde bir eksiklik ya da aksaklık belirlemeleri halinde ise, Pekdemir Güvence Sistemi devreye giriyor. Daire teslimi sırasında, kendilerine verilecek olan daire teslim setinde, tapu, iskan, DASK gibi gerekli tüm belgelerle birlikte, içinde site yönetim planı ve Pekdemir Güvence Sistemi'nden yararlanma koşullarının da yer aldığı Evimiz Kocaeli Yaşam Kılavuzu kitabını da teslim alan konut sahipleri, hiçbir zorlukla karşılaşmadan yeni evlerinde, yeni yaşamlarına başlıyorlar.  Dairelerini teslim aldıktan sonra internet üzerinden sisteme kayıt yaptıran daire sahipleri ya da kiracılar, Pekdemir Güvence Sistemi'nin, bugüne kadar daha çok bankalarda kullanılan ve inşaat sektöründe örneğine pek rastlanmayan web tabanlı Müşteri İstek - Şikayet yazılım altyapısı sayesinde, istek ve taleplerini internet üzerinden bir tıkla ilgili birimlere bildirebiliyorlar. Gelen başvurular, değerlendirildikten sonra , başvuru sahipleri e-mail ya da SMS ile yanıtlanıyor. Gerektiğinde, Pekdemir İnşaat'ın uzman Güvence Timi elemanları, makul süreler içinde eksiklik ve aksaklıkları gideriyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 01.07.2013 17:00

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, emlaktasondakika.com'dan Recep Gülte ...

Evimiz Kocaeli'de yönetim oturanlara devredildi
  • 14.02.2017 10:36

Evimiz Kocaeli'de yönetim oturanlara devredildi

Kocaeli’nin hızlı gelişen bölgelerinden Başiskele’de hayata geçirilen Evimiz Koc ...

Pekdemir İnşaat'tan Çayırköy'e 280 konutluk yeni proje!
  • 10.01.2017 11:41

Pekdemir İnşaat'tan Çayırköy'e 280 konutluk yeni proje!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli - Çayırköy'deki 280 konutluk yeni projesine 2017'nin il ...

Evimiz Kocaeli’de büyük fırsat! 10 yıl vade, sıfır faiz!
  • 27.01.2016 11:38

Evimiz Kocaeli’de büyük fırsat! 10 yıl vade, sıfır faiz!

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği projede taksitler 883 liradan başlıyor. ...

Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!
  • 15.10.2015 13:49

Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!

Yaşamın başladığı Evimiz Kocaeli’de yatırım amaçlı satın alınan dairelerin kiray ...

Evimiz Kocaeli’de '60 ay 0 faiz' fırsatı!
  • 17.09.2015 12:19

Evimiz Kocaeli’de '60 ay 0 faiz' fırsatı!

Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı ...