maritbet girişmaritbet
Evdeki Fırsat'tan Mai Residence'ta kampanya!

Evdeki Fırsat'tan Mai Residence'ta kampanya!

Kartal'daki Mai Residence projesinde 1490 lira taksitle konut satışı yapılıyor.

Markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifırsat.com,“Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” mottosuyla herkesi ev sahibi yapıyor. Yepyeni hizmet anlayışıyla Evdekifırsat.com, Bağdat Caddesi'ne 15 dakikalık mesafede bulunan Mai Residenceprojesinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkul sektörüne bir ilki getiren Evdekifırsat.com, markalı konut projelerinden ev almak isteyenlere “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyasıyla birbirinden cazip seçenekler sunuyor. Evdekifırsat.com üzerinden satışa sunulan Mai Residence projesinden ev sahibi olmak isteyenler evdeki mutluluk fırsatını yakalıyor, peşinat ödemeden ve uygun vade seçenekleriyle hemen evini teslim alıyor.

Aradığınız ev1490 TL'den başlayan taksitlerle Mai Residence'da

Evdekifirsat.com, Bağdat Caddesi'nde aradığı evi bulamayanlar için Mai Residence'da kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Bağdat Caddesi'ne 15 dakikalık bir mesafede bulunan Mai Residence projesinde 1490 TL'den başlayan taksit imkanları Evdekifırsat.com'da peşinatsız ve hemen teslim seçeneğiyle sunuluyor. Bağdat Caddesi'ne 15 dakika, sahil yoluna 5 dakika, metro istasyonuna ise birkaç adım uzaklıkta olan Mai Residence, masmavi bir deniz ve Adalar manzarasıyla hem şehrin içinde hem de şehir stresinden uzakta bir yaşam sürmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Peşinat biriktirmekle vakit kaybetmeyin 

Evdeki Fırsat Genel Müdürü ve EYG Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Dişkaya, ev sahibi olmak isteyenlerin peşinat biriktirmek için ev hayalini sürekli ertelediğini söyleyerek “Evdekifırsat.com platformumuzu insanların birikimlerini ve kazançlarını en iyi şekilde değerlendirmesine yardımcı olmak için kurduk. Sektörde bir ilke imza attık, sahip olduğumuz deneyim ve bilginin yanı sıra analiz sistemimiz ile ev almak isteyenler için peşinatsız, hemen teslim edilen ve alternatifli ödeme seçeneği sunulan bir sistemi hayata geçirdik. “Gerçek Fırsat Gerçek Mutluluk” kampanyamızla da ev almak isteyenlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Evdekifırsat.com'un uzman bir ekip ile hizmet verdiğini de dile getiren Dişkaya, "Bir uzmana danışmadan ev almak kolay değil. Evdekifırsat.com'da9 farklı lokasyonda yatırım değeri yüksek ve bitmiş 17 projeyi satışa sunuyoruz. Evdekifırsat.com ile tüm evleri detaylarıyla sitede görebilir, karşılaştırmalarınızı yapabilir, gerekirse satış yetkilisi ya da konut uzmanlarına online olarak bağlanarak anında görüş alabilirsiniz” dedi. Dişkaya, Evdekifırsat.com ile ev gezmek için harcanan zamandan da tasarruf edildiğini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cüneyd Dişkaya, evdekifirsat.com'u anlatıyor!
  • 03.02.2016 16:35

Cüneyd Dişkaya, evdekifirsat.com'u anlatıyor!

EYG Genel Müdürü Cüneyd Dişkaya, evdekifirsat.com'un 2015'te 500 milyon lira cir ...

evdekifirsat.com basına tanıtıldı! Ömer Faruk Çelik...
  • 19.09.2014 16:51

evdekifirsat.com basına tanıtıldı! Ömer Faruk Çelik...

Ömer Faruk Çelik tarafından kurulan evdekifirsat.com görücüye çıktı ...

Narlı Bahçe Evleri’nin metrekare fiyatı 6 bin 500 TL!
  • 15.11.2017 17:10

Narlı Bahçe Evleri’nin metrekare fiyatı 6 bin 500 TL!

EYG Grup tarafından hayata geçirilecek olan Narlı Bahçe Evleri İstanbul Anadolu ...

EYG Grup, ev alana yüzde 4'ünü geri verecek!
  • 02.02.2017 13:32

EYG Grup, ev alana yüzde 4'ünü geri verecek!

Yepyeni bir iş modeli olarak gayrimenkul sektörüne hizmette bir ilki getiren Evd ...

EYG Grup, ev alana üstüne para veriyor!
  • 02.02.2017 07:43

EYG Grup, ev alana üstüne para veriyor!

EYG Grup, İstanbul'daki 100 projeden daire alana müşterilerine daire bedelinin y ...

EYG Grup, yeni kampanyasını 2 Şubat'ta açıklayacak!
  • 25.01.2017 10:44

EYG Grup, yeni kampanyasını 2 Şubat'ta açıklayacak!

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark oluşturacak yeni proje ve kampanyasını 2 Şuba ...