maritbet girişmaritbet
Eşin Deluxe Bodrum satışa çıktı

Eşin Deluxe Bodrum satışa çıktı

Bugüne kadar yapmış olduğu projelerle adından söz ettiren Eşin Grup şimdi ise Bodrum projesi ile rahat, huzurlu ve alternatifli bir yaşam sunuyor.

Bodrum Güvercinlik bölgesinde 28.000 metrekare alana yapılacak olan Eşin Deluxe Bodrum, 1+1, 2+1 ve 3+1 villalardan toplamda 170 adet daire ve villadan oluşacak.

Eşin Deluxe Bodrum Projesinde 8 adet yüzme havuzu, çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, basketbol sahası, golf sahası, otopark, kafeterya, restorant, resepsiyon, güvenlik ve 7/24 iyi hizmet anlayışı olacak. Bodrum'da bir ilk olan raylı füniküler sistemi ise projenin dikkat çeken en önemli özelliği olacak.
Deluxe Bodrum projesinden önce 2005 yılında Didim bölgesinde başlatmış olduğu yazlık konut projeleriyle adından bir hayli söz ettiren Eşin Group, Kuşadası'nda hayata geçirdiği hızlı ve yenilikçi yazlık konut modeliyle bugüne kadar 2.500'e yakın yazlık konut üretti. 

Eşin Deluxe Bodrum

Projenin lansmanı hakkında konuşan Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, Eşin Deluxe Bodrum'un kendilerini çok heyecanlandırdığını, bu projenin en ince detayına kadar incelenerek ortaya çıktığını söyledi. Rıdvan EŞİN; “Biz yazlık konut projelerinde hep en iyiyi en güzelini en kalitesini en uygununu ürettik. Bugüne kadar 2.500'e yakın yerli ve yabancıyı yazlık sahibi yaptık. Biz insanlar evlerinde tatil yaparken yaşadıkları mutlulukla mutlu olduk.” dedi.

Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan EŞİN sözlerine şu şekilde devam etti; “Eşin Deluxe Bodrum bizim için heyecan veren bir proje oldu, biz konut yaptığımız yerlerin her daim sahibi olduk. Bodrum'da da kendi arsamız üzerine 2 katlı sosyal alanlarının fazla olduğu yaşam alanları üreterek tam bir yazlık konsepti sunuyoruz. Bizim projenin en büyük özelliklerinden biri ise insanlar evlerine geldiklerinde yürümek yerine füniküler yolculuğu yaparak rahat bir şekilde evlerine ulaşmalarını sağlayacağız. Biz Eşin Deluxe Bodrum projemizde rahatlığı, kaliteyi ve huzuru sunuyoruz. Projenin en büyük özelliklerinden biri de havalimanına 5 dakika uzaklıkta olması. Şehir merkezine ise 20 dakikada rahat bir ulaşım ile gidilmesi olacak. Eşin Deluxe Bodrum'un en önemli özelliği ise fiyatlarının emsal projelere göre uygun olması. ”dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eşin Deluxe Bodrum satışa çıktı
  • 04.08.2016 11:39

Eşin Deluxe Bodrum satışa çıktı

Bugüne kadar yapmış olduğu projelerle adından söz ettiren Eşin Grup şimdi ise Bo ...