maritbet girişmaritbet
Esen 11 Torbalı için start verildi

Esen 11 Torbalı için start verildi

Sürmeli GMG Gayrimenkul Geliştirme ve Nurem İnşaat ortaklığı ile kurulan Esen Proje firması Esen 11 Torbalı projesine start verdi.

Kazandığı deneyimler ve birikimlerle Esen 11 Torbalı'ya start veren firma, muhteşem peyzaj mimarisiyle oluşturulan site içi yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu ve sosyal tesisleriyle hayallerin ötesinde bir konut projesine imza atıyor.

Mimari dizaynı, efektif ve optimum kullanım alanları, sosyal donatıları, çevre düzeni ve diğer imkanları ile site hayatını Torbalı'ya taşıyan Esen 11 Torbalı, Torbalı'yı İzmir'in yatırım bölgesi olarak bir cazibe merkezi haline getiriyor. Sakinlerine yaşattığı ayrıcılıklarla kârlı bir proje olarak öne çıkan Esen 11 Torbalı, depreme dayanıklı yapısıyla güven, doğalgazlı merkezi ısıtma sistemiyle konfor ve ısı yalıtımıyla yazın serin, kısın sıcak mekanlar sağıyor.

Ağırlıklı 2+1 olmak üzere 1+1 ve 3+1 toplam 424 daire bulunan Esen 11, Torbalı'da 35 bin metrekare alan üzerinde sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte böylesine kapsamlı ilk proje olma özelliği taşıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esen 11 Torbalı için start verildi
  • 08.05.2016 16:40

Esen 11 Torbalı için start verildi

Sürmeli GMG Gayrimenkul Geliştirme ve Nurem İnşaat ortaklığı ile kurulan Esen Pr ...