maritbet girişmaritbet
Erkan’ın yeni ‘Pırlanta’sı Göztepe'de yükseliyor!

Erkan’ın yeni ‘Pırlanta’sı Göztepe'de yükseliyor!

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de satış rakamları 540 bin liradan başlayacak

Erkan İnşaat, İstanbul Fikirtepe-Göztepe aksında inşa ettiği Pırlanta projesini basına tanıttı. Metrekare fiyatlarının 7 bin lira seviyelerinde olduğu projede 93 bin metrekarelik inşaat büyüklüğünün yüzde 55'lik bölümünü hak sahipleri oluşturmakta.

Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan ve 3 blok şeklinde yükselen projede inşaatın yüzde 20'lik bölümü tamamlandı. Toplantı sırasında projenin detayları hakkında önemli bilgiler aktaran Erken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan “Projenin cüzi bir bölümü için banka kredisi kullanıldı. 7 bin liradan çıktık ama tamamlandığında 15 bin liraları bulmasını bekliyoruz. Projemiz Fikirtepe dönüşüm kapsamında inşa ediliyor” ifadelerini kullandı.

Projenin 120-130 milyon liralık yatırım değerine sahip olduğunu dile getiren Erkan “Firma olarak bizden ev alan herkese tapularını hemen teslim ediyoruz. Burada 290'a yakın hak sahibi var. Toplam satılabilir alanımız 28 bin metrekare” diye konuştu.

Best of Göztepe konseptiyle satışa açılan Pırlanta Göztepe konumuyla da öne çıkıyor. Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksi'nin yanı başında yükselen projede teslimler Mayıs 2017'de teslim edilecek.

446 daire ile 34 mağazanın bulunduğu Pırlanta Göztepe Evleri'nde 750 araç kapasiteli otopark yer alacak. Fiyatların 540 bin liradan başladığı projede lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erkan’ın yeni ‘Pırlanta’sı Göztepe'de yükseliyor!
  • 04.12.2015 14:59

Erkan’ın yeni ‘Pırlanta’sı Göztepe'de yükseliyor!

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de satış rakamları 540 ...