maritbet girişmaritbet
Erguvan İnşaat’tan konut alıcısına peşinat kolaylığı

Erguvan İnşaat’tan konut alıcısına peşinat kolaylığı

Markalı konut projeleri ile gündemde olan Erguvan İnşaat, satışı süren konut projelerinde müşterilere hem peşinat hem de kredi kolaylığı sağlıyor.

Sözkonusu ödeme modeli, Türkiye siyaset ve ekonomisinin rotasını değiştirmeye dönük olarak gerçekleşen 15 Temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından başladı. Erguvan İnşaat, darbe girişimi sonrası ekonomi ve konut alıcısını desteklemeye dönük aldığı karar çerçevesinde projelerde peşinat kolaylığı sağladı. 

Kampanya çerçevesinde peşinatın yüzde 12.5'ini peşin alan şirket, kalan yüzde 12.5'lik kısmını ise konut tesliminde tahsil ediyor. Ayrıca teslime kadar, 6 ay boyunca kredileri de tüketici adına Erguvan İnşaat ödüyor. 
Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, 15 Temmuz akabinde Emlak Konut GYO tarafından başlayan kampanyanın insanları konuta yönlendirme algısı oluşturduğunu söyleyerek kampanyaya destek verdi. Bu çerçevede kendilerinin de darbe girişiminden hemen bir hafta sonra kampanya başlattıklarını belirten Emre Maraşlı, “Yüzde 12.5 peşinat alıyoruz. Kalan ödemeleri de 6 ay sonra başlatıyoruz. Zaten 6 ay sonra proje teslim edilecek. Ayrıca ilk 6 ay kredilerini de biz ödemiş olacağız. Böylece hem piyasanın hem de insanların kendini toplamasına imkan sunmuş olacağız" dedi.

emre maraşlı

Kampanya ile birlikte satış ofislerinde bir hareketlilik oluştuğunu anlatan Emre Maraşlı, Kurtköy Avlu ve Loft Dragos projelerinde kalan 30 daire için sözkonusu kampanyanın sürdüğünü açıkladı. 

Yeni Projesinin Temelini Attı, Yatırımlar Sürecek

Öte yandan Erguvan İnşaat Kurtköy'deki yeni projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talepleri toplamaya devam ediyor.

Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor. Erguvan İnşaat'ın bölgedeki 5. konut projesi olma özelliği taşıyan yeni proje, Teknopark'a yakınlığından dolayı kiralama garantisi de sunuyor. 

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, Türk inşaatçısı olarak bu ülkenin geleceğine ve ekonomisine duydukları güvende hiçbir azalma olmadığını belirterek “Biz yatırımlarımızı sürdürerek ve işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışarak, yurt içinden ve yurtdışından bu ülkenin rotasını değiştirmek isteyenlere en iyi cevabı verdiğimize inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Emre Maraşlı, şirket olarak Kurtköy'deki projenin hazırlıklarını sürdürdüklerini, İstanbul'da yeni yatırımlar için arayışların da devam ettiğini açıkladı.

Ön Talep Toplanıyor

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki projesinin yer aldığı 10 dönümlük arazinin 5 kilometre yarıçapında 5 üniversite kampüsü ve 11 büyük firmanın genel merkezi bulunuyor. Ayrıca yeni etapları hayata geçmekte olan Teknopark'ta bine yakın teknoloji şirketi faaliyet gösteriyor. Yeni projenin kiralama ve kiracı sıkıntısı yaşamayacağını anlatan Maraşlı “Projenin şimdiden yatırımcısı da kiracı adayları da hazır” diye konuştu.

Kurtköy Avlu

Kurtköy'de 7 bin 200 metrekare üzerine planlanan Avlu Kurtköy projesi 132 daireden .oluşmakta.. Mimar Aykut Akın imzası taşıyor. Avlu Kurtköy projesinin inşaat alanı ise 19 bin metrekare. Projede 1+1'ler 64 ila 68 metrekare, 2+1'ler 90 ila 130 metrekare, 3+1'ler 133 ila 163 metrekare olarak tasarlandı. 

WLoft  Dragos

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığında hayata geçirilen WLoft Dragos  100 konut ve 350 metrekarelik ticari birimden meydana geliyor. 15 bin metrekare inşaat alanı olan WLoft Dragos'ta 1+1 daireler 74 metrekare, 2+1 daireler 109 ila 123 metrekare, 3+1 daireler ise 150 metrekare olarak tasarlandı. 55 metre boyunda, 18 katlı kuleden meydana geliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!
  • 15.06.2022 17:08

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım arsası ihale yöntemiyle satışa aç ...