maritbet girişmaritbet
Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak

Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak

Enda Konakları, 21. yüzyılın akıllı ev teknolojisi ile anılardaki “toprağa yakın yaşam”ın başarılı bir sentezini sunuyor.

Çağın ileri akıllı ev teknolojisi ile anılarda kalan “toprağa yakın yaşam” tarzının başarılı bir sentezi ile yatay mimarinin Başkent'teki öncülüğünü yapan Enda Konakları'nda yaşam yaza başlıyor. 

Türkiye'de konut sektöründe yeni trend “yatay yapılaşma”… Dikey yapılaşma yerine özlenen komşuluk ilişkilerini de yeniden canlandıracak, doğayla iç içe yaşam, sağlıklı nesiller, deprem ve afetlere karşı güvenli binalar, sorunsuz trafik gibi birçok olumlu etkiyi beraberinde getirecek yatay yapılaşmanın önemi her geçen gün artıyor. 

Ankara'da; hem merkeze yakın hem de doğayla iç içe yaşam konsepti ile büyük ilgi gören Enda konakları, konut sektöründe oluşan yeni trendin öncüleri arasında bulunuyor. Yatay yapılaşma tipinde hayata geçirilen Enda Konakları, akıllı ev teknolojisinin en yeni imkanları ile bol oksijenli bir ortamda toprağa basarak, yeşile dokunarak, hatta ürün yetiştirerek yaşama olanaklarını birlikte sunuyor. İleri teknoloji imkanlarıyla donatılmış “çağdaş konaklar”dan oluşan projede; fitness, sauna gibi zengin konfor ve bakım unsurları ve her türlü sportif faaliyet; bahçe işleri ve organik ürün yetiştirilen “bostan” gibi pastoral yaşam olanakları ile bir arada...

daff yapı

Özlenen yaşam

Projeyi hayata geçiren Kırkıncıoğlu iştiraki DAFF Yapı'nın Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, Enda Konakları projesini yaza teslim edeceklerini ve burada yaşamın başlayacağını bildirirken, yatay yapılaşma tercihlerinin nedenini anlattı. Türk sosyal yapısında komşuluğun önemine işaret eden Kırkıncıoğlu, yatay yapılaşmaya ve Enda Konakları'na olan yoğun ilgide bunun büyük payı bulunduğunu söyledi. Kırkıncıoğlu, “Ortak kullanım alanları ile Enda özlenen komşuluklara sahne olacak, nezih ve saygın komşularla verandalarda, bahçelerde verilen çay devletleri, kutlamalar ve barbekü partileri tekrar hayat bulacak” dedi. 

Akıllı ev teknolojisi de var organik tarım da

Enda projesi, 18.000 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor ve 20 konaktan oluşuyor. Her bir konak 3 metre tavan yüksekliğine sahip ve hepsinin kendine özel, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik bahçesi bulunuyor. Sakinler ayrıca, 2 dönümlük “bostan” alanında ilaç ve gübre kullanmadan, tamamen organik tohumlarla doğal tarım yapabilecek. Projede, AB standartlarında güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatılar yer alıyor. Akıllı ev sistemine sahip konuklar, 7/24 profesyonel güvenlik personeli,  RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor. Enda, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Enda Konakları teslim aşamasına geldi!
  • 19.09.2017 16:51

Enda Konakları teslim aşamasına geldi!

ENDA sakinleri, Ekim ayı içinde konutlarını teslim alarak “yeni nesil konak keyf ...

Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor
  • 22.05.2017 10:24

Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor

Ankara'da hayata geçirilen ENDA Konakları'nda önümüzdeki haftalarda yapılacak te ...

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!
  • 10.05.2017 09:34

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!

Ankara Gölbaşı’nda hayata geçen yatay mimari konseptli ve akıllı ev teknolojili ...

ENDA Konakları'nda vade farksız ödeme seçenekleri!
  • 21.03.2017 08:59

ENDA Konakları'nda vade farksız ödeme seçenekleri!

Ankara, Gölbaşı'nda yatay mimari konseptiyle inşa edilen ENDA Konakları'nda peşi ...

Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak
  • 13.02.2017 08:57

Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak

Enda Konakları, 21. yüzyılın akıllı ev teknolojisi ile anılardaki “toprağa yakın ...

Enda Konakları büyük ilgi görüyor
  • 10.01.2017 08:25

Enda Konakları büyük ilgi görüyor

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından hayata geçirilen Enda Konakları ...