maritbet girişmaritbet
Elysium Art Şişli’de şehri ve boğazı seyredin

Elysium Art Şişli’de şehri ve boğazı seyredin

Bir yanda şehir, diğer yanda boğaz manzarası sunan Elysium Art Şişli, yaşayanlara da huzurlu bir yaşam vaat ediyor.

Kapılarını 2016 yılının üçüncü çeyreğinde açmaya hazırlanan Elysium Art Şişli, bünyesinde yer alacak fitnesscenter, yüzme havuzu ve sauna ile aynı zamanda sağlıklı yaşamın da anahtarı olacak.

İstanbul'un merkezi lokasyonlarında markalı, lüks ve özel bir kitlenin tercihi olan konutlar üreten Ofton İnşaat, rotasını kentin en eski semtlerinden Şişli'ye çevirdi. Tek bloktaki 214 rezidansı 26 katta yükselen Elysium Art Şişli, lokasyonu sayesinde yatırımcıların ilk adresi oldu. İstanbul'un merkezi noktalarına farklı ulaşım alternatifleri sunan Elysium Art Şişli, sahip olduğu şehir ve boğaz manzarası sayesinde de bir adım öne çıkıyor.

Bu yıl içinde birbirinden farklı butik 7 proje geliştiren Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli ile Bomonti bölgesinin yükselen değerine katkıda bulunuyor. Kendilerine şehir merkezinde proje geliştirmeleri için teklifler yağdığını belirten Ofton İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıYusuf Şimşek, bu işte son derece seçici olduklarını söyledi.

Elysium Art Şişli'de çok titizlendik

İstanbul'da proje geliştirmenin çok kolay bir iş olmadığını söyleyen Şimşek, “Merkezde arsa teklifi çok geliyor ama seçiyoruz. Fiyat, projenin nasıl çıkacağı ve iyi satılacak yerler olması gibi kriterlerimiz var. “Önce insan” diyoruz ama para kazanmadan ticari işletmeler ayakta duramıyor” diyerek durumu özetledi. 

Yatırım değeri 80 milyon dolar

Elysium Art Şişli'nin de böyle bir çalışmadan sonra 80 milyon dolarlık yatırım değeri ile yükseldiğine dikkat çeken Şimşek, gelecek iki yılda markalı konutlara ve otellere yeniden ağırlık vereceklerini belirterek, “Yılın Ofton adıyla anılmasını temenni ederiz. Kendimizi unutturduğumuz zamanları bu yolla telafi edeceğiz” diye konuştu. 

Butik bir proje

Toplamda 2 bin 950 metrekare arazi üzerinde 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen Elysium Art Şişli'nin tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidanslara dönüşebiliyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslara ev sahipliği yapan Elysium Art Şişli'de dairelerin fiyatları, 700 bin TL'den başlıyor. 

Yatırım değeri yüksek

Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli'de üç farklı ödeme imkânı sunuluyor.

•    Peşin Ödeme
•    Banka Kredisi
•    Firma Finansmanı

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'
  • 01.05.2015 17:52

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'

Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, Kö ...