maritbet girişmaritbet
Elysium Art Şişli yatırımı sanatla birleştiriyor!

Elysium Art Şişli yatırımı sanatla birleştiriyor!

Ofton İnşaat tarafından daire konseptinden lokasyona, ödeme koşullarından mimariye kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, eve sanat getiriyor.

Sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar sahip olduğu birçok avantajıyla Elysium Art Şişli,  kültür-sanat ve eğlence üssü olan bölgede bir yanda şehir, diğer yanda da boğaz manzarasıyla şehir yaşamına farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, İstanbul'un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli Bomonti'de inşa ettiği projesi Elysium Art Şişli, yatırımcılarına sanat dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın hemen yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renevasyonu ile giderek değerleniyor.

Sanat anlayışını galeri ve müzelerin dışına taşıyarak “Art Konsepti” ile sentezleyerek mimari tasarımına ekleyen Elysium Art Şişli, hem sanatı tüm mekânlarda deneyimleme ayrıcalığı yaşatacak hem de hayatın ritminden uzaklaşmadan kültür – sanatla iç içe bir yaşam sunacak. 

Merkezi Konum ve Kompakt Tasarım ile Konfora Davet

Elysium Art Şişli 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilecek, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşacak. Tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak modüler mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidansların alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişiyor. Dairelerin fiyatlarının 700 bin TL'den başladığı Elysium Art Şişli, merkezi konumu ve sosyal imkanları ile birçok alanda farklılıklar sunuyor

Yatırım değeri yüksek

Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli'de üç farklı ödeme imkânı sunuluyor.

•    Peşin Ödeme
•    Banka Kredisi
•    Firma Finansmanı

Şehrin merkezinde yatırımcılarına özel bir yaşam sunması hedeflenen Elysium Art Şişli, konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!
  • 23.04.2015 16:59

Ofton Elysium Art Şişli tanıtım filmi yayında!

Ofton İnşaat tarafından Şişli - Bomonti'de konumlandırılan Elysium Art Şişli, 26 ...

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı
  • 17.11.2016 15:11

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı

Ofton İnşaat, 5 projesiyle katıldığı CNR Emlak Fuarı’nın ilk gününde satış gerçe ...

Ofton İnşaat, 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!
  • 15.11.2016 14:38

Ofton İnşaat, 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Ofton İnşaat, devam eden 5 Elysium markalı konut projesiyle CNR Emlak Fuarı’nda ...