maritbet girişmaritbet
Elmar Towers, amortisman süresini 10 yıla indirecek!

Elmar Towers, amortisman süresini 10 yıla indirecek!

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirdiği Elmar Towers, büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefliyor

Ankaralılar'ın konut tercihlerini değiştirmeye aday olan Elmar Towers projesi gayrimenkul sektöründe tüm ezberleri bozacak. 

Kısa süre önce satışa çıkarılan ve özellikle iş adamlarının büyük ilgisiyle karşılaşan projede konutların yüzde 40'ı 10 gün içinde satıldı. 

Gayrimenkulde yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indirmeyi vaat eden Elmar Towers, büyük konut seven Ankaralılar'ın konut algısını da değiştirdi. Büyük bir ilgiyle karşılaşan ve fonksiyonel küçük konutları ile 3 bin ön talep toplayan projede en çok balkonsuz 1+1 daireler satıldı. 

En çok satan dairelerin en küçük ebatlı daireler olduğunu açıklayan Elmar Yapı Yönetim Başkanı Salih Küsmüş, “Satılan konutların yüzde 86'sını balkonsuz 1+1 daireler, %10'unu balkonlu 1+1 daireler, %4 ‘ünü de 2+1 daireler oluşturdu.” diye konuştu. 

Müşteri kuzey cepheli konutları tercih etti!

Konut satışında özellikle güney cepheli konutların tercih edilmesine karşın Elmar Towers'ta kuzey cepheli konutların tercih edildiğini belirten Küsmüş, yatırımcının ana yola bakmayı tercih ettiğini belirtti. Daire fiyatlarının 197 bin liradan başlangıç gösterdiğini söyledi. 

650 Milyon TL değerindeki Elmar Towers projesi 803 konuttan oluşurken, 177 metre yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 753 adet 1+1 tipi konut bulunuyor. 1+1 tipi konutların büyük kısmı brüt 45 metrekare konutlardan oluşuyor.

Sosyal donatı alanları ile de dikkat çeken Elmar Towers'ta SPA, yüzme havuzu, fitness gibi sosyal tesis alanları bulunuyor. Elmar Towers projesinde ayrıca 30 bin metrekarelik ticari bir alan da yer alıyor. 

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesinde yükseliyor!

Ankara'nın son 5 yıldır en hızlı şekilde büyüyen ve gelişen bölgesinde hayata geçirilen Elmar Towers, 8 Bakanlık ile birlikte Sayıştay ve Danıştay binalarına, TOBB binasına, Kızılay ve Diyanet İşleri Başkanlığına ev sahipliği yapan Eskişehir Yolu üzerinde bulunuyor. Bunların yanı sıra büyük markalı AVM ve Oteller ile iş merkezlerinin yükseldiği bölge, Ankara'nın son 5 yıldır en hızlı şekilde büyüyen ve gelişen bölgesi olarak dikkat çekiyor. 

Metro hatlarına olan yakınlığı ile Eskişehir yolu her açıdan Başkent'in en prestijli bölgesi haline geldi. İş ve yaşam dünyasının tamamına yakını bu hat üzerindeki Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde ikamet ediyor.

Ayrıca Eskişehir Yolu'nda çok sayıda üniversite kampüsü de bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elmar Towers, amortisman süresini 10 yıla indirecek!
  • 21.05.2015 11:45

Elmar Towers, amortisman süresini 10 yıla indirecek!

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirdiği Elmar Towers, büyükşehir ...