maritbet girişmaritbet
Elite Concept'te ön talep dönemi başladı

Elite Concept'te ön talep dönemi başladı

Şua İnşaat tarafından çevreci konsept ile Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesinde ön talep dönemi başladı.

Çevreci ve akıllı bina konsepti özellikleri taşıyan projeyi Anadolu Yakasının kalbinde konumlandıran firma, konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir proje sunuyor.  

Yaptığı projelerle İstanbul'a değer katan Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

Şua İnşaat, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Fikirtepe'de ön talep dönemini başlattığı Elite Concept projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor.

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Fikirtepe'de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor.
 
Son derece değerli bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. 
Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor. 

Proje bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept Projesi, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde edilen projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık'ın imzası yer alıyor.

AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİ İLE DONATILIYOR     

Elite Concept projesi enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor. Akıllı bina teknolojisi konseptinde projelendirilen Elite Concept, enerji üretimi ve gri su arıtma sistemiyle sitede yaşayanlara büyük avantaj sağlayacak. 

Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Akıllı bina konsepti ve çevreci özelliklere sahip Elite Concept projesi enerji ve su tasarrufu özellikleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacak.

HER ZEVKE HİTAP EDEN LÜKS DAİRELER

Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanında 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşacak projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. 
Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar çıkıyor.

SOSYAL DONATI ZENGİNİ PROJE 

Modern tasarımı ile öne çıkan Elite Concept geniş peyzajı, sosyal yaşam alanları ve özellikli konumu ile eşsiz bir proje olarak öne çıkıyor. 

Cadde mağazası ve dükkanların bulunduğu projede bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar yer alıyor.

Projede ayrıca dört mevsim kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzu, fitness salonu, pilates stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yatırımcılara sunuyor.

TÜM ULAŞIM AKSLARININ MERKEZİNDE

Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezi Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje, merkezi lokasyonuyla avantajlı bir konumda yer alıyor. Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada bulunan ve E-5'nin yanı başında konumlanan proje; Metro, Metrobüs, TEM Otoyolu Üsküdar ve Kadıköy'e yakınlığı ile dikkat çekiyor. 

İnşa çalışmalarının başladığı proje, 2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi
  • 19.04.2019 15:27

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi

Sektöre alışılmışın dışında yeni bir renk, farklı bir bakış hedefiyle yola çıkan ...

Elite Concept tanıtım filmi!
  • 20.10.2016 11:50

Elite Concept tanıtım filmi!

Şua İnşaat, Elite markalı konut projelerinin son halkasını Kadıköy Fikirtepe'de ...

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'
  • 05.11.2015 12:40

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Emlak Fuarı'nda öneml ...

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!
  • 07.07.2012 12:21

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitecity projesindeki marketi ...

ŞUA İNŞAAT
  • 20.11.2011 15:22

ŞUA İNŞAAT

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Saracalı, sektörde 1992 yılından beri ...