maritbet girişmaritbet
Elite Concept'te katlar yükselmeye başladı!

Elite Concept'te katlar yükselmeye başladı!

'Elite' markalı konut projeleriyle ön plana çıkan Şua İnşaat, bu serinin son halkası Elite Concept'i hızla hayata geçiriyor.

Kadıköy - Fikirtepe'de konumlandırılan Elite Concept, yüksek prim potansiyeliyle konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Şua İnşaat'ın Fikirtepe'nin en değerli noktasında konumlandırdığı Elite Concept projesinde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

Tüm ruhsatların alındığı ve blokların yükseldiği Elite Concept'te sekizinci kata çıkıldı. Projede çalışmalar hızla ilerlerken 2018'in ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor.

SARICALI; “BÖLGENİN SİLUETİNE İMZAMIZI ATIYORUZ”

Şua İnşaat'ın bugüne dek inşa ettiği tüm projelerle bölgesine değer kazandırdığını belirten Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü; “Elite markalı tüm projelerimizde hem yatırımcımıza, hem de bölgeye büyük kazanç sağladık. İstanbul'un Anadolu yakasında geliştirdiğimiz nitelikli projelerimize bir yenisini daha ekleyerek Fikirtepe'nin yenilenen siluetine imzamızı atıyoruz. Mimarisine ve donatılarına büyük özen gösterdiğimiz Elite Concept ile Fikirtepe'nin gelişimi noktasında da sembol niteliğinde bir proje geliştiriyoruz. Projemizde yaklaşık üç aydır ön talep topluyoruz. Açıkçası şuana kadar beklediğimizin de üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Aldığımız yorumlar da bizi oldukça memnun ediyor. Satışlarımıza ise şubat ayında başlamayı planlıyoruz.” dedi.
Şua İnşaat, kentsel dönüşümün merkezi Fikirtepe'de ön satışa sunduğu Elite Concept projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor.

ahmet sarıcalı

İstanbul'un en hızlı değer kazanan lokasyonlarından Fikirtepe'de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, 24 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayıran firma, sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor.

LÜKS DAİRELERİN METREKARESİ 7.500 TL'DEN BAŞLIYOR

Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanında 785 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığı projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor.

Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekare ile 220 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ön talep toplama döneminin devam ettiği projede alternatif ödeme planları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

30 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 7.500 TL'den başlıyor. Projede 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla da uygun vade oranlarıyla kredi imkanı sağlanıyor.

Sıfır faiz ve kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 7.500 TL'den başlıyor.

AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİNE SAHİP KONUTLAR

Elite Concept projesi enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor. Akıllı bina teknolojisi konseptinde projelendirilen Elite Concept, enerji üretimi ve gri su arıtma sistemiyle sitede yaşayanlara büyük avantaj sağlayacak. 

Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavoba ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Akıllı bina konsepti ve çevreci özelliklere sahip Elite Concept projesi enerji ve su tasarrufu özellikleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacak.

Cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde edilen projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık'ın imzası yer alıyor.

Modern tasarımı ile öne çıkan Elite Concept; geniş peyzajı, konforlu yaşam alanları ve özellikli konumu ile dikkat çekiyor.

Cadde mağazası ve dükkanların bulunduğu projede bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restoranlar yer alıyor.

Projede ayrıca dört mevsim kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzu, fitness salonu, pilates stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yatırımcılara sunuluyor.

MERKEZİ LOKASYONDA YER ALIYOR

Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezi Kadıköy Fikirtepe'de yükselen proje, merkezi lokasyonuyla avantajlı bir konumda yer alıyor.

Tüm ana arterlere çok yakın bir noktada bulunan ve E-5 otoyolunun yanı başında konumlanan proje; Metro, Metrobüs, TEM Otoyolu Üsküdar ve Kadıköy'e yakınlığı ile dikkat çekiyor.

İnşa çalışmalarının devam ettiği proje, 2018 yılının ikinci yarısında tamamlanacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi
  • 19.04.2019 15:27

Proje Gezer, Elite Concept'in örnek dairesini gezdi

Sektöre alışılmışın dışında yeni bir renk, farklı bir bakış hedefiyle yola çıkan ...

Elite Concept tanıtım filmi!
  • 20.10.2016 11:50

Elite Concept tanıtım filmi!

Şua İnşaat, Elite markalı konut projelerinin son halkasını Kadıköy Fikirtepe'de ...

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'
  • 05.11.2015 12:40

'Avrupa'da ses getirecek bir projemiz olacak'

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıcalı, Emlak Fuarı'nda öneml ...

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!
  • 14.11.2012 17:02

Şua İnşaat’ın şantiyesi geziliyor!

Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Side projesinde inşaat tüm hızıyla d ...

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!
  • 07.07.2012 12:21

Uyum Gıda Şua İnşaat Elitecity mağazası açıldı!

Uyum Gıda, Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen Elitecity projesindeki marketi ...

ŞUA İNŞAAT
  • 20.11.2011 15:22

ŞUA İNŞAAT

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Saracalı, sektörde 1992 yılından beri ...