maritbet girişmaritbet
EgeBoyu, tasarımlı seramiklerle hayat buldu

EgeBoyu, tasarımlı seramiklerle hayat buldu

Seramik sanatçısı Emine Gönüllü’nün tasarladığı seramikler EgeBoyu’nda

Sinpaş GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu, ünlü seramik tasarımcısı Emine Gönüllü'nün tasarladığı seramiklerle hayat buldu.  

İstanbul'da yaşayıp aklı Ege'de kalanların yılın 365 günü Ege'de yaşama hayallerini gerçeğe dönüştüren EgeBoyu, Gönüllü'nün çalışmalarıyla birlikte Egeli renklerine yeni bir renk daha kattı.

EgeBoyu bina girişlerini seramikler süsledi 

Ege kasabalarındaki cumbalar, ahşap panjurlar ve Ege'ye özgü peyzajla tasarlanan EgeBoyu'nda, seramik sanatçısı Emine Gönüllü'nün Ege'ye özgü bitkiler ve deniz teması ile işlediği panolar bina girişlerini süsledi. 

Gönüllü'nün Ege temalı bu çalışmasında öne çıkan unsurlardan biri de kırık seramiklerin değerlendirilmesi oldu.  Kırık ve ıskarta ürünlerin yeniden değer kazanmasını hedefleyen çalışmanın tasarım ve uygulama süreciyle ilgili olarak Gönüllü,  “Bu proje, kırık seramiklerle anıtsal boyutlarda pano yapılması projesidir. Amacımız, kırık ve ıskarta seramiklerin yorumlanması ve yeniden değer kazanmasıydı. Temaların tasarıma dönüşme sürecinde, bitkilerin natürel görüntülerini inceledim, Seranit firmasının bize sunduğu malzemeyi renk ve zemin açısından en verimli şekilde kullanmaya çalıştım. Yapmış olduğumuz çalışmanın projeye sanatsal bir değer kattığını görmek beni heyecanlandırdı.” dedi. 

Ege yaşamının güzellikleri EgeBoyu'nda

Ege'nin cumbalı taş evlerinden, ahşap görünümlü panjurlarına kadar özlediğiniz pek çok detay EgeBoyu'nda. Lavanta ve kekikler, zeytin ve sakız ağaçları, mor salkım ve incir gibi Ege bitki örtüsünün İstanbul'da yaşayabilen güzellikleri projede hayat buluyor. 

Projede brüt 3,25 metre tavan yüksekliği ile alışılmışın çok ötesinde tasarlanan ferah konutlar 365 gün tatil imkânı sunuyor. 

Cunda meydanındaki güneş saati,  Foça'nın simgesi fok heykeli ve Alaçatı'daki Surf heykeli gibi Ege'nin simgesi objeler Ege'nin renkli güzelliğini taşıyor. 

Ege Çarşı Sancaktepe'de

Ege'ye özgü tatları ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz dükkanlarıyla Ege Çarşı'da keyifli alışverişler sizleri bekliyor. Burger King, Migros, Starbucks Coffee, Niyazibey, Turkcell İletişim Merkezi, Kentsel 2. El Gayrimenkul Danışmanlığı, Fitness & Welness Center,  Bay ve Bayan Kuaförü, Pastane, Kuru temizleme, Oto Yıkama, çok yakında EgeBoyu'nda hizmet verecek. 

Geniş sosyal olanaklar

EgeBoyu projesi sosyal donatılarıyla da sağlıklı bir yaşamın olanaklarını İstanbullularla buluşturuyor. Projenin çevresini saran 1020 metre uzunluğundaki bisiklet yolu, koşu ve yürüyüş parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası ve Yoga & Pilates Meydanı ile günün yorgunluğunu atabileceksiniz. Projede çocukların keyifli ve mutlu vakit geçirmesi için de labirent bahçeleri, meyve bahçeleri ve bisiklet parkuru gibi oyun ve aktivite alanları bulunuyor. 
Sınırlı sayıda daire için son fırsat
300'den fazla dairenin teslim edildiği Egeboyu'nda yaşam başlarken, yeni satışa sunulan dairelerin satışları da devam ediyor. Eviya Gayrimenkul, İstanbul'un Anadolu yakasında Egeli bir hayat yaşamak isteyenler için  %10 peşinat ve hemen teslim avantajıylason bir fırsat sunuyor. 

Avantajlı lokasyonuyla öne çıkıyor

EgeBoyu, Anadolu yakasının hızla gelişen semtlerinden biri olan Sancaktepe'de, TEM otoyoluna 1 km, Şile otoyoluna 3 km, Sabiha Gökçen havaalanına ise 12 km mesafedeki konumuyla dikkat çekiyor. Bir yıl sonra tamamlanacak Sancaktepe metrosuyla Üsküdar – Sancaktepe arası mesafe 24 dakikaya inecek. 
EgeBoyu, yapılması planlanan 4000 yatak kapasiteli şehir hastanesinin de yanı başında yer alıyor. 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Medcezir, EgeBoyu örnek dairesinde!
  • 13.12.2014 11:50

Medcezir, EgeBoyu örnek dairesinde!

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı Medcezir dizisinde ...

Egeboyu Görücüye çıktı
  • 24.02.2012 14:05

Egeboyu Görücüye çıktı

Sinpaş Grubu'nun yeni iştiraki Eviya Gayrimenkul'un ilk projesi Ege Boyu Sancakt ...

Sinpaş, Ankara'ya Ege konseptini taşıyor
  • 31.08.2015 15:51

Sinpaş, Ankara'ya Ege konseptini taşıyor

EgeBoyu ve EgeYakası projeleriyle Ege yaşamının özelliklerini İstanbul’da yoruml ...

Medcezir dizisi EgeBoyu'nda çekiliyor!
  • 13.12.2014 11:27

Medcezir dizisi EgeBoyu'nda çekiliyor!

Medcezir dizisinin seti, Sancaktepe'de hayata geçirilen ve bir Ege kasabası tadı ...

EgeBoyu, tasarımlı seramiklerle hayat buldu
  • 08.10.2014 12:53

EgeBoyu, tasarımlı seramiklerle hayat buldu

Seramik sanatçısı Emine Gönüllü’nün tasarladığı seramikler EgeBoyu’nda ...

İstanbul'da ömür boyu Ege tatili başladı
  • 06.09.2014 09:45

İstanbul'da ömür boyu Ege tatili başladı

1 ila 12 katlı 17 blok halinde yükselen EgeBoyu'nda son daireler satışta ...