maritbet girişmaritbet
Ege Koop 25.Yıl Evleri’nde 5 bin TL peşinatla!

Ege Koop 25.Yıl Evleri’nde 5 bin TL peşinatla!

Karşıyaka-Bayraklı'daki 395 konutluk projenin 24 ayda tamamlanacağını söyleyen Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Ev sahibi olmak isteyenler acele etsin" dedi

 

 



25. onur yılını, iki yeni projesini geride bırakarak hayata geçiren inşaat sektörünün öncü kuruluşu Ege-Koop, Bayraklı-Karşıyaka'daki 25. Yıl Konutları projesinde üçüncü örnek daireyi de tamamladı ve ortaklarının beğenisine sundu. 5 bin lira peşinat, sabit fiyat ve yüzde 0.79'dan başlayan kredi imkanlarıyla satışa sunulan deniz, doğa ve havuz manzaralı lüks dairelere talep patlaması yaşandı. Kısa sürede dairelerin büyük bölümü satıldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "5 bin lira peşinat veren herkes daire sahibi olabilecek. Ortaklara sabit fiyat garantisi sunuyoruz" diye konuştu.

FARKLI SEÇENEKLER
Kooperatifçilik sektöründe gerçekleştirdiği ilklerle gündemdeki yerini sağlamlaştıran Ege-Koop, 25. Yıl Konutları Projesi'nde üçüncü örnek daireyi de tamamladı. Karşıyaka Bayraklı'da yükselen 395 konutluk Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda daha önce tamamlanan 127 metrekarelik 3 oda 1 salon, 2 adet 145 metrekarelik 4 oda 1 salon daire, ortakların büyük beğenisini kazandı. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda manzaralı, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, çatı dubleks ve zemin dubleks dairelerin bulunduğunu belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bu ay sonuna kadar devam edecek kampanya ile herkes ev sahibi olacak. Kasım ayında arsa fiyatlarında meydana gelecek artık öncesinde ev sahibi olmak isteyenler acele etsin" dedi. Ortaklar için çok uygun kredi imkanları sağladıklarını da belirten Aslan, "5 bin lira peşinat veren herkes daire sahibi olabilecek. Ortaklara sabit fiyat garantisi sunuyoruz. Yüzde 0.79'dan başlayan kredi faiz oranıyla herkesi ev sahibi yapmaya kararlıyız" diye konuştu.

EMSALLERİNDEN UCUZ
Konutların birinci sınıf inşaat kalitesi ve benzerlerinden yüzde 40-50 oranında daha uygun fiyatlarla satışa sunulduğuna da dikkat çeken Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "9 ay önce temelini attığımız konutlarımızı 24 ay içinde tamamlayacağız. Ege-Koop kefaletinde kredi imkanıyla satılan yüzme havuzu, sosyal tesisleri, 24 saat güvenliği, basketbol ve voleybol sahaları, açık otoparkı, doğal gaza uyumlu merkezi ısınma sistemi, güneş enerjili sıcak su imkanı bulunan bu özel sitede, fiyatları 131 bin lira ile 190 bin lira arasında değişen lüks daireler için son fırsatı kaçırmayın" dedi.

Projede neler var?
- Güneş enerjisi
- Doğazgazlı merkezi ısıtma
- Yüzme havuzları
- Voleybol ve basketbol sahaları
- Çocuk oyun alanları
- Elektrik hattından internet

 

Ege-Koop 25. Yıl Konutları iletişim bilgileri
Web: http://www.egekoop25yilkonutlari.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0 232 383 90 43

  • Etiketler:

Yorum Yaz