maritbet girişmaritbet
Dumankaya'nın eşsiz yaz fırsatları içinizi ferahlatacak!

Dumankaya'nın eşsiz yaz fırsatları içinizi ferahlatacak!

Gayrimenkul dünyasının önde gelen firmalarından Dumankaya, yaz fırsatları ile herkesi konut sahibi yapacak.

Birbiri ardına gerçekleştirdiği konut projeleri ile dikkat çeken Dumankaya İnşaat, inşaat sektöründe hızla büyümesini sürdürüyor. Konut, ofis, ticari birim ve villa projelerine hayat veren Dumankaya İnşaat, Dumankaya hi-Fit, Ritim İstanbul, Konsept Halkalı, Adres Natura ve Flex Kurtköy projelerinde müşterilerine farklı ödeme kolaylıkları, taksit imkânları gibi çok özel fırsatlar sunuyor.

Güncel fiyatları ve detaylı bilgi için tıklayınız

İyi bir hayat iyi bir fiyat

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek merkezine sporu konumlandırarak bir sağlıklı yaşam projesi geliştiren Dumankaya'nın en yenisi; Hi-Fit. Bahçeşehir'de yer alan Hi-Fit projesinden ev sahibi olmak isteyenler için lansmana özel yüzde 20 indirim ve yüzde 1 KDV yanı sıra 72 aya kadar 0 faizli ödeme seçeneği sunuluyor. Hi-Fit'te fiyatlar 124.000 TL'den başlıyor.

Ritim yükseliyor, fırsatlar sizi çağırıyor!

Maltepe'de deniz manzaralı konumu ve modern mimarisiyle dikkat çeken Ritim İstanbul, alışverii ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunuyor. Projede konutlar 182 bin 160 liradan başlayan fiyatlarla satışta. Teslimde peşinat ve yüzde 12 indirim fırsatları yanı sıra Ritim İstanbul'da 72 ay sıfır faiz avantajı mevcut.

Konsept bir yaşam isteyenler için

Kongre merkezi, konut, alışveriş merkezi, otel ve ticari birimleri ile farklı bir yaşam deneyimi sunacak olan Konsept Halkalı'da teslimler başlıyor. 84 bin liraya varan indirimlerle dikkat çeken Dumankaya Konsept'te 72 ay 0 faiz ile fırsatlar sürüyor. Proje, Atakent - Halkalı'da konumlandırıldı.

Yeşil ve mazi cazip fırsatlarla sizleri bekliyor

Tuzla'da yer alan Adres Natura'dan konut sahibi olmak isteyenler için 60 bin 200 liraya varan indirim ile 72 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Teslimleri yaklaşan Adres Natura, içinde minik adalar bulunan yansıma havuzları, balkonlu daireleri, kat bahçeleri, alabildiğine geniş terasları, farklı yüksekliklerde bloklarıyla mimari açıdan çok ince düşünülmüş, çok iyi planlanmış, huzurlu, dingin ve benzersiz bir yaşam merkezi.

Flex Kurtköy'de kampanya rüzgarı

Yüzde 10 indirim ile birlikte 72 ay 0 faiz avantajlarının sunulduğu Flex Kurtköy'de fiyatlar 204 bin 300 TL'den başlıyor. Ev ve iş hayatının standartlarını kökten değiştiren Flex Kurtköy, home officeleri ile dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!
  • 29.08.2016 14:59

Saba Tümer'li Dumankaya İnşaat kampanya reklamı!

Ünlü sunucu Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya reklam yüzü oldu. ...

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!
  • 14.01.2016 15:51

Dumankaya 2016'da gövde gösterisi yapacak!

2016'da 1.2 milyar liralık değere sahip Fikirtepe ve Çayırova projelerini satışa ...

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!
  • 12.09.2015 15:40

Saba Tümer, Dumankaya İnşaat'ın kampanya yüzü!

Dumankaya İnşaat'ın kampanya tanıtım reklamında Saba Tümer rol alacak. ...

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!
  • 24.02.2015 10:21

Dumankaya ve Al Mazaya basın toplantısı!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Türk gayrimenku ...