maritbet girişmaritbet
Dumankaya Flex Ataşehir teslim ediliyor!

Dumankaya Flex Ataşehir teslim ediliyor!

Ataşehir’de yer alan ve Mayıs 2011’de teslimleri planlanan Dumankaya Flex Ataşehir projesindeki konutların teslimleri 23-24 Mart 2011’de tamamlandı. 2 ay kadar erken teslim edilen Flex Ataşehir’in ardından Dumankaya yıl içerisinde 4 projede 1.058 konutu daha teslim edecek

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya'nın home office konseptinin ilk ürünü olan ve İstanbul'un en gözde semtlerinden Ataşehir'de geliştirdiği Dumankaya Flex Ataşehir'de teslimler planlanandan 2 ay daha erken olarak geçtiğimiz hafta 23-24 Mart 2011'de gerçekleştirildi.

Dumankaya Flex Ataşehir'deki teslimler için görüşlerini belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya; “Dumankaya Flex Ataşehir projesi home office konseptindeki projelerimize adını veren ilk proje ve bugün bu projemizi tamamlayarak vaat ettiğimiz yaşam alanlarını zamanından önce eksiksiz olarak müşterilerimizle buluşturma mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl yeni proje geliştirirken mevcut projelerimizin zamanında eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba harcıyoruz. 2010'un son günlerinde Kurtköy'deki Minimal projemizin teslimlerini tamamlamıştık. Şimdi, 2011'deki proje teslimlerimizi ise Flex Ataşehir projesiyle başlıyoruz. 2011 yeni projelerle birlikte tam bir teslim yılı bizim için Dumankaya Flex Ataşehir'in dışında yıl içerisinde Vizyon, Adres 1, 2 ve 3 projeleriyle toplamda 4 projede 1.058 konutu daha müşterilerimizle buluşturarak yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Ataşehir'de bulunan Flex 15 katlı optimum kullanım alanlarına sahip stüdyo ve 1+1 home office tipi 90 daireden oluşuyor. Dumankaya'nın farklı mimari anlayışını sergileyen projede en üst katlar loft dairelere ayrılıyor.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz