maritbet girişmaritbet
Dreamtowers'ta 39 bin TL peşinatla ev!

Dreamtowers'ta 39 bin TL peşinatla ev!

Halil Avcı İnşaat, Adana’nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi Dreamtowers ile yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

İnşaat sektöründe çok sayıda projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, ticari ve sosyal yaşamın merkezi Turgut Özal Bulvarı'nda geliştirdiği yeni lüks konut projesiyle bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 'Billur Yalı', 'DreamTown', 'DreamGarden', 'DreamPark', 'DreamLand' ve 'DreamLoft' ile Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın, Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesişme noktasında yer alan yeni projesi 'Dreamtowers' çok konuşulacak.

EN İYİ LOKASYON

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, 'Dreamtowers' projesinin öne çıkan en önemli özelliğinin, bulunduğu lokasyon olduğunu söyledi. Avcı, "Kenan Evren, ticari özellikleriyle öne çıkan bir bulvar. Uğur Mumcu da kafeleri, restoranları ile öne çıkıyor. Turgut Özal ise hem ticari hem eğlence, her yönden öne çıkan bir bulvar. Bu bulvarların üçünün tam ortasında eşsiz bir lokasyon. Yeni projemizde yerini alanlar, hayatın merkezinde sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilecek" dedi.

3+1 DAİRELER

56 daire ve iş yerlerinden oluşan 15 katlı lüks rezidans, kaliteli yaşamın merkezi Turgut Özal Bulvarı'nın en değerli projelerinden biri olacak. Projede yerlerini alanlar, Adnan Menderes Baraj Gölü kenarında her gün yürüyüş veya bisiklet turu yapma imkanına kavuşuyor. Projenin, sosyal donatıları ve eşsiz peyzaj alanlarıyla da bölgede fark yaratacağını ifade eden Orhan Avcı, "Kapalı otopark, fitness, sauna, sinema salonu, peyzaj, kamelyalar gibi özellikler, bu bölgede şu anda oturanların sahip olamadıkları özellikler. Çünkü bu bölgedeki bütün binalar eski. 'Dreamtowers' şık ve modern mimarisiyle farkını ortaya koyacak. 39 bin TL peşinatla satışa çıkaracağımız projede herkese uygun ödeme seçenekleri sunulacak" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dreamtowers'ta 39 bin TL peşinatla ev!
  • 06.06.2016 09:37

Dreamtowers'ta 39 bin TL peşinatla ev!

Halil Avcı İnşaat, Adana’nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi Dreamtowe ...