maritbet girişmaritbet
Dragos Royal Towers’da fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Dragos Royal Towers’da fiyatlar 600 bin TL’den başlıyor!

Dap Yapı’nın Prens Adaları’na karşı Dragos’ta inşa ettiği Dragos Royal Towers projesinde satışı süren dairelerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor

Dap Yapı'nın Maltepe Dragos'ta yelken şeklinde tasarlayarak hayata geçirdiği Dragos Royal Towers, 212 lüks konuttan oluşuyor. Dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid tarafından tasarlanan Dragos Royal Towers'da 1+1'den 4+1 tipine kadar, 89-270 metrekare arasında değişen daireler yer alıyor.

Prens Adaları'na karşı yapılan Dragos Royal Towers'da yer alan 2+1 daireler 600 bin 250 - 627 bin 717 lira, 3+1 daireler 684 bin 460 - 954 bin 997 lira, 4+1 dubleks daireler ise 1 milyon 176 bin 189 - 1 milyon 385 bin 807 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Kınalı, Heybeliada, Burgaz ve Büyükada manzaralı Dragos Royal Towers'ta; banyo ve tuvaletler Vitra markalı seramikten oluşuyor. Mutfak ve banyo dolapları ise Vitra'nın özel tasarımı Intema markalı. Armatürler, Grohe- Vitra markalı.

Kapılar Swarovski taşlı

Swarovski taşlı kapılar ise Dap Yapı mimari ekibi tarafından tasarlanarak Kale firmasına özel olarak yaptırılmış. Parkeler ise ithal İtalyan lamine parke ve Karelid Quıck.step markalı. Yatak odasında dolap, vestiyer, mutfakta ankastre düzenekleri ise isteğe bağlı olarak yaptırılıyor.

Dragos Royal Towers projesinde açık ve kapalı yüzme havuzlarından tenis ve basketbol sahalarına, spa merkezinden yürüyüş ve dinlenme alanlarına kadar birçok donatı mevcut. Ayrıca site içerisinde restaurant ve kafeterya, lobi, misafir karşılama ve yönlendirme hizmetleri bulunuyor.

Dragos Royal Towers, Sabancı ve Okan Üniversiteleri, Koç Lisesi gibi Türkiye'nin en saygın eğitim kurumları ile çevrili.  Üstelik, Anadolu yakasının tüm mahkemelerini bir araya toplayacak olan Kartal Adliye Sarayı da hemen Dragos Royal Towers'ın yanıbaşında bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve Formula 1 pisti de Dragos Royal Towers'a çok yakın bir bölgede yerini alıyor.

Dap Yapı Dragos Royal Towers iletişim bilgileri
Web:  www.dragosroyaltowers.com
Web: www.dapyapi.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel:  0 216 517 15 17
Tel: 0212 321 40 51

  • Etiketler:

Yorum Yaz