maritbet girişmaritbet
Doğa Koleji ve EgeYapı Group anlaştı!

Doğa Koleji ve EgeYapı Group anlaştı!

Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir’de inşa edilecek eğitim kompleksinde Doğa Koleji eğitim verecek. EGEYAPI Group ile Doğa Koleji arasında imzalanan protokol kapsamında Batışehir’li gençler, Doğa Koleji’nden eğitim alacaklar

Avrupa'nın en büyük karma projesi Batışehir'de inşa edilecek eğitim kompleksinde Doğa Koleji eğitim verecek. EGEYAPI Group ile Doğa Koleji arasında imzalanan protokol kapsamında Batışehir'li gençler, Doğa Koleji'nden eğitim alacaklar.

EGEYAPI Group tarafından inşa edilen Batışehir'de eğitime Doğa Koleji'nin eli değecek. EGEYAPI Group ile Doğa Koleji tarafından imzalanan protokol çerçevesinde batının en modern projesine yakışan eğitim düzeyine ve sosyal olanaklara sahip, 40 derslikten oluşan bir eğitim kompleksi inşa edilecek.

Eğitim, olmazsa olmazlarımızdan

Batışehir bünyesinde inşa edecekleri okul için Doğa Koleji ile protokol imzaladıklarını belirten EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı; “Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir 'de eğitim faaliyetlerini Doğa Koleji yürütecek. Ayrıca Kabadayı okul inşaatına başladıklarını ve 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlanabileceğini belirtti. Avrupa'nın en büyük karma projesini inşa ederken eğitim faktörünü görmezden gelemezdik. EGEYAPI Group olarak eğitim, olmazsa olmazlarımızın başında geliyor. Türkiye'nin lider eğitim kuruluşlarından Doğa Koleji, Batışehir'i de bünyesine ekleyerek Türkiye'nin dört bir yanındaki eğitim ağını genişletiyor. Öğretmeye gönül verip eğitime hizmete devam eden Doğa Koleji, özgün ve güçlü eğitim anlayışını tüm okulları ile yeni nesillere aktarıyor” dedi.

Batışehir ‘sürdürülebilir' yaşam imkânı sunuyor

İçerisinde 3 bin 143 adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, prestijli ofisler, özel eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare peyzaj alanı bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye'nin en iddialı projelerinden biri olacak. Tasarımı, lokasyonu, yeşil alanı ve sunduğu sosyal hizmetleri sakinlerine eşsiz bir yaşam alanı sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnanç Kabadayı, "Mütekabiliyetin getirisi inşaatı uçuracak"
  • 19.03.2015 11:34

İnanç Kabadayı, "Mütekabiliyetin getirisi inşaatı uçuracak"

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat, yabancıların gayremenkul yatırımları ...

Kabadayı: Türkiye’nin gelişimini keyifle izliyorum!
  • 19.03.2015 11:25

Kabadayı: Türkiye’nin gelişimini keyifle izliyorum!

Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gelişimini yakından takip eden İnanç Kabadayı, ...

Egeyapı Group, Batışehir şantiyesi için çalışma arkadaşları arıyor!
  • 16.12.2012 10:30

Egeyapı Group, Batışehir şantiyesi için çalışma arkadaşları arıyor!

Egeyapı Group, İstanbul şantiyelerinde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşlar ...

Doğa Koleji ve EgeYapı Group anlaştı!
  • 14.05.2012 14:42

Doğa Koleji ve EgeYapı Group anlaştı!

Avrupa’nın en büyük karma projesi Batışehir’de inşa edilecek eğitim kompleksinde ...

Doğuş GYO yılın ilk 3 ayında ne yaptı?
  • 04.05.2012 14:38

Doğuş GYO yılın ilk 3 ayında ne yaptı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 1 Ocak 2012 ile 31 Mart 2012 tarihleri ...