maritbet girişmaritbet
DKY ON projesi görücüye çıktı

DKY ON projesi görücüye çıktı

DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe ezberleri bozarak geliştirdiği “Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti” ile konut anlayışını yeniden tanımlıyor.

Paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojiyi bir araya getirerek, “Hayata Açık”  sloganıyla tasarlanan ‘DKY On' konsepti, dünyada ve Türkiye'de birçok ilki gayrimenkul sektörüne kazandıracak.

Konseptte yer alacak “Dünyanın ilk dijital topluluk portalı” ile projede yaşayanlar, ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip, sosyal kulüpler oluşturup, sürekli etkileşim halinde olabilecekler. Araç, eşya, yetenek paylaşımı, ortak fonlama gibi birçok paylaşım ekonomisi uygulaması da tek bir uygulama aracılığı ile sunulacak.

Yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyenler ise ‘Türkiye'nin ilk Yaşam Deneyim Merkezi'nde, satın almak istedikleri dairelerin bütün özelliklerini görebilecek, iç tasarımını ve manzarasını seçebilecekler. DKY On'da ayrıca, kütüphane, amfitiyatro, sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma, eğlence, müzik, sinema alanları gibi birbirinden özel yenilikçi sosyal kullanım alanları bulunuyor. 

DKY ON projesi

DKY İnşaat,  DKY On konseptini oluştururken birlikte çalıştığı alanında uzman paydaşlar arasında ise Samsung, Fongogo, Zumbara, Mealbox, Zone Club, Mixer Arts, CoffeeSapiens, Sharemyfare, Spotify yer alıyor. 

DKY İnşaat, konseptin ilk projesi olacak ‘DKY On Kağıthane'yi İstanbul'da gerçekleştirdiği lansman ile tanıttı. Lansmana DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve DKY inşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ev sahipliği yaptı.

Klasik konut anlayışının dinamiklerini değiştirdiklerini belirten Ali Dumankaya, “DKY On gayrimenkul sektöründe ilkleri barındıran bir konsept. Dünyadaki trendleri takip ederek yepyeni bir konsept oluşturduk. Çok farklı paydaşları bir araya getirdik. Bu platformun bizim için, sektör için büyük bir devrim olacağını düşünüyorum. Bu devrimin ilk adımını DKY On Kağıthane ile atıyoruz” dedi. 

Gelişime açık bir proje oluşturduklarının altını çizen Ali Dumankaya konsept hakkında şu bilgileri verdi: “DKY On'da şu an için birlikte çalıştığımız paydaş sayımız yenilerinin katılımı ile giderek artacak, gelişime açık bir konsept tasarladık. Toplantı odaları, sosyal çalışma alanları, insanların birlikte yemek pişirebilecekleri deneyim mutfağı, oyun alanları ile etkileşim sağlayabilecekleri mekanlar oluşturduk. Dünyada bir ilki gerçekleştirdiğimiz dijital topluluk portalımız sayesinde insanlar ilgi alanlarına göre etkinlikler düzenleyip etkileşim halinde olabilecekler. Bu yeni portal  ile birçok paylaşım ekonomisi uygulamasını entegre ederek projede yaşayanların kullanımına sunacağız.”

DKY ON projesi

KAĞITHANE YAKIN GELECEĞİN NİŞANTAŞI'SI OLACAK

Şehrin kalbinde yer alan Kağıthane'nin,  merkezi iş alanlarına yakınlığı ile çok özel bir lokasyonda olduğunu belirten Ali Dumankaya, bölgenin avantajlı ulaşım imkanı ile yakın geleceğin Nişantaşı'sı olacağını söyledi.

DKY İnşaat Genel Müdürü Tevfik Türel ise Bölgenin ihtiyacına yönelik proje oluşturduklarını söyleyerek, DKY On Kağıthane projesi hakkında şu bilgileri verdi: “Pratik kullanımlı daireler tasarladık. Buçuklu balkon tasarımımız bu projemizde de  devam edecek. Açılır kapanır balkonlarımız kapanıp ilave yaşam alanı olarak da kullanılabilecek. DKY On Kağıthane, 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve ofislerden oluşacak. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olacak. Projede 4 bin 750 metrekare ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor. Projenin ofis alanlarında yaklaşık bin 200 metrekarelik “Work'On” adını verdiğimiz ortak çalışma alanları yer alacak. 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirileceğimiz projeyi lansmana özel peşin KDV dahil 309 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyoruz. Banka kredisinin yanısıra, 10 bin TL peşin, yüzde 15 peşin indirimi, 60 ay “0” vade farkı veya kişiye özel esnek ödeme planı seçeneklerini sunacağız.”

İLK YAŞAM DENEYİM MERKEZİ 

DKY On konseptini tanıtmak amacıyla Levent Büyükdere Caddesi üzerinde Türkiye'nin ilk “Yaşam Deneyim Merkezi'ni”  kurduklarını ifade eden Ali Dumankaya, “Bu Deneyim Merkezi'nde kullanmayı planladığımız sanal gerçeklik projesi ile kişiler almak istedikleri dairenin tüm özelliklerini görebilecek, iç tasarımını yapabilecek, dış manzarasını görme imkanına sahip olacaklar. Kısa süre içerisinde bu merkezi de hayata geçirip sizlere daha detaylı bir tanıtım gerçekleştireceğiz” diye konuştu.  

DKY On konseptinde 5 yılda 10 proje daha hayata geçireceklerini aktaran Ali Dumankaya projelerin toplam büyüklüğünün ise yaklaşık 2 milyar TL olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı
  • 29.03.2017 17:00

Beşiktaş, DKY ON’dan 11 daire aldı

Beşiktaş, amatör branşlardaki futbolcuları için DKY ile anlaşarak DKY ON’dan 11 ...

Samsung, VR teknolojisini DKY On'da tanıtacak
  • 27.01.2016 10:41

Samsung, VR teknolojisini DKY On'da tanıtacak

Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat’ın DKY On Den ...

DKY On her yönüyle hayata açık!
  • 12.10.2015 14:55

DKY On her yönüyle hayata açık!

Kağıthane'de 10 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan DKY On'un paylaşımcı konse ...

Konut projeleri sezonu açtı!
  • 30.09.2015 16:34

Konut projeleri sezonu açtı!

Okullar açıldı, tatiller bitti, konut sektöründe sezon başladı! ...

DKY On Kağıthane'de neler var?
  • 19.09.2015 16:35

DKY On Kağıthane'de neler var?

DKY İnşaat tarafından, Kağıthane'de konumlandırılan 205 birimlik DKY On projesin ...

DKY On finansman modelleriyle ev sahibi yapıyor
  • 14.09.2015 16:21

DKY On finansman modelleriyle ev sahibi yapıyor

Kağıthane'deki Beşler Sucuk'un fabrika arazisini satın alan DKY İnşaat, DKY On p ...