maritbet girişmaritbet
DKY Kartal ile balkon keyfi geri döndü!

DKY Kartal ile balkon keyfi geri döndü!

DKY İnşaat, Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal'da içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan DKY Kartal'ı satışa çıkardı.

Projenin tamamında Adalar manzarası sunan, 2+1.5, 3+1.5,4+1.5, 5+1.5'lerden oluşan 331 konut bulunuyor. 

DKY Kartal'da evler 5 ile 7 metrekare arasında değişen büyülükte açılır-kapanır balkonlara sahip. 

54 yıllın tecrübesiyle İstanbul'a farklı yaşam alanları kazandıran DKY İnşaat, Anadolu yakasının yükselen değeri Kartal'da içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan DKY Kartal'ı inşa ediyor.

21 bin 600 metrekare arazi üzerine inşa edilmeye başlanan projenin tamamında Adalar manzarası sunan balkonlu, 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5'lerden oluşan 331 konut bulunuyor. 5 ila 7 metrekare büyüklüğündeki açılıp kapanabilen balkonlara sahip daireler, İstanbul'a balkon keyfini geri getirirken salonlara ekstra alan sağlıyor. Konut ve ofislerin yanı sıra Metro Cash & Carry'nin de yer alacağı DKY Kartal'da 'her şeyin bir tık fazlası' sloganıyla satışlara devam ediliyor. 

1 DEĞİL 1.5 SALON 

DKY Kartal'ın ferah, gün ışığı alan, kullanışlı evleri ailelerin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor, kayıpsız mimariyle inşa ediliyor. 

'+1,5' ifadesi ile yeni bir konut konsepti sunan DKY Kartal'da bu sayede sahip olduğunuz hiçbir * metrekare boşa gitmiyor. Projede tüm dairelerde salonlara ilave 5-7 metrekare büyüklüğünde kullanım alanı kazandıracak balkonlar İstanbul'da özlenen balkon keyfini geri getiriyor. 

Dairelerin balkonları yazın açılıp kışın ise kapanarak, size fazladan yaşam alam kazandırıyor. DKY Kartal'ın yeni nesil evleri bu yüzden +1,5 olarak adlandırılıyor. 

7 dönümlük yaşam parkı

DKY Kartal'ın tam kalbinde çiçek bahçeleri, ağaçlan, yemyeşil çimenleri, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yollan, koşu parkurlarıyla çevrili bir park bulunuyor. 

Burada haftanın her gününü hakkıyla yaşayabileceğiniz sınırsız aktiviteler sizi bekliyor. 

Üstü kapanarak yaz-kış kullanılabilen yüzme havuzu, açık hava sineması, spor ve SPA kompleksi, hobi alanları ve bütün ihtiyaçlarınız için dev sosyal tesis bulunuyor. DKY Kartal elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için tüm bloklara enerji verecek jeneratörlerde tasarlandı. Bu ayrıcalıkların yanı sıra projede 3+1,5 ve üstü daireler için 2 araçlık otopark imkânı da bulunuyor.

Her katta Adalar manzaralı

DKY Kartal'da yer alan evler manzara avantajı ile öne çıkıyor. Projede zemin kattan en üst kata tüm daireler adalar manzaralı. Projeden daire alanların manzaranın keyfini bir tık daha fazla çıkarması için tüm dairelerde istendiği zaman camla kapatılabilen bir de balkon bulunuyor.

Metroya 200 metre mesafede

Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde bulunan proje lokasyonu açısından da avantajlı. D-100 ve Çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22, FSM Köprüsü'ne 25 dakikalık mesafede. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 kilometre, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre yakınlıkta olan eşsiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yer alıyor. Üniversiteler, hastaneler, seçkin AVM'ler ve iş merkezleri ile çevrili olan DKY Kartal avantajlı konumuyla beklentilerinizin bir tık üzerine çıkıyor. 3.5 milyon metrekarelik kentsel dönüşüm alanıyla yeni İstanbul'un ayrıcalıklı merkezi haline gelen Kartal, birçok nitelikli projeye, büyük ticaret alanlarına, üniversitelere, hastanelere ve Avrupa'nın en büyük Adliye Sarayı'na ev sahipliği yapıyor. 

Peşinatı 2017'ye ertele 

DKY Kartal'da ev alacaklar yüzde 5 ödeme yaparak, isterse yüzde 25'lik peşinatı Kasım 2017'ye erteliyor. 

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirimin de yapıldığı proje geniş balkonları, ulaşım avantajları ve peyzajıyla da dikkat çekiyor. 98200 metrekare arasında daire seçeneklerinin bulunduğu DKY Kartal, Aralık 2017'de teslim edilecek. 

Bir tık fazlasını sunuyor

DKY Kartal'da bir evden beklenen her şeyin daha fazlası olduğu belirtiliyor. 
Daha güzel bir manzara, daha geniş konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum, daha kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım... 

Ofislere büyük ilgi

DKY Kartal projesinde ayrıca konutlardan bağımsız giriş çıkışı bulunan 23 bin metrekarelik ofis bloğu bulunuyor. 

Kartal'ın ofis ihtiyacını karşılayacak 28 katlı blok ofis kullanıcısı ve yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Projenin kullanışlı ofis planları, ferah lobisi ve otopark alanıyla Kartal'ın gözde iş alanlarından biri olması bekleniyor. 

Metro'nun payını aldı

Mart ayı sonunda lansmana çıkan DKY Kartal projenin yüzde 40'ını 1 haftada sattı. 5+1,5 ve 6+1,5 dairelerin satışı ön talep aşamasında tamamlandı. DKY İnşaat, proje arsanın çoğunluk hissesine sahip olan Metro Properties ile anlaşma imzalayarak, Metro Toptancı Market dışında projenin yer aldığı parselin tamamını satın aldı. 

Hedef 3 bin konut 

1961 yılından bu yana gerçekleştirdiği prestijli konut projeleriyle sektöre yön veren İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat, DKY Kartal ile İstanbul'a değer katmaya devam ediyor. DKY İnşaat 2017 sonuna 10 farklı projenin yapımına başlamayı hedefliyor. 

Şirketin hedefi 2 yılda İstanbul'da 3 bin konut ve 3 milyar liralık yatırım yapmak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DKY Ada Kartal projesi tanıtıldı!
  • 29.09.2017 15:52

DKY Ada Kartal projesi tanıtıldı!

DKY inşaat'ın Kartal'da hayata geçireceği yeni projesi DKY ADA'yı basına tanıttı ...

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!
  • 26.03.2015 09:51

Ali Dumankaya DKY Kartal'ı anlatıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni görücüye çıkan DKY Kartal' ...

DKY Kartal projesinin tanıtım filmi!
  • 25.03.2015 14:58

DKY Kartal projesinin tanıtım filmi!

331 konutluk bir proje olan DKY Kartal projesinin tanıtım filmi yayında. ...

DKY Merkez için ön talep toplanıyor
  • 26.03.2016 15:12

DKY Merkez için ön talep toplanıyor

DKY İnşaat'ın Sultanbeyli'deki yeni projesi DKY Merkez için ön talep toplanıyor. ...

DKY Kartal’da 50 adet daire için fırsat!
  • 01.10.2015 17:40

DKY Kartal’da 50 adet daire için fırsat!

DKY İnşaat tarafından Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen ilçelerinden Kartal’da ...

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!
  • 16.09.2015 12:44

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. ...