maritbet girişmaritbet
DENİZLİ SÜMERPARK GELİYOR!

DENİZLİ SÜMERPARK GELİYOR!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Projesi ile şehrin finans, ticaret ve turizm yaşamını bir üst seviyeye taşıyarak, Denizli’de büyük hayallerin gerçeğe dönüşeceği yepyeni bir yaşam sunuyor.

Denizli'yi çağdaş bir kentsel tasarım anlayışıyla projelendirilmiş Konut, Alışveriş Merkezi, 5 yıldızlıOtel ve Sağlık Hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yepyeni bir yaşam kompleksi ile tanıştırmaya hazırlanan Sümerpark Projesi'nde yer alan kısıtlı sayıda konutun özel avantajlı fiyatlarıyla satışı, gelen yoğun taleplerle 2 hafta gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayat bulan ve Denizli'nin en büyük yaşam projesi ile hem şehrin içinde hem de şehrin stresinden uzak tüm ihtiyaçların karşılanabildiği bir yaşam imkânı sağladıklarını belirten PERA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, Denizli halkının şehrin tam kalbinde yer alan, ayrıcalıklı bir yaşamı düşledikleri konfor standartlarının üzerinde sunan ve yaşam kalitelerini değiştirecek Sümerpark Evleri'nin, Denizli'de hem şehrin hem de hayatın yeni merkezi olacağını söyledi.

Ayşegül Bensel, ana caddeye, otogara Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan, 16 katlı 6 blok ve 22 katlı 2 bloktan oluşan Sümerpark Evleri'nin Denizli halkının konutta yaşam standartını sosyal hayattan, güvenlik unsurlarına, tercih edilen yüksek kaliteli malzemelerden huzurlu bir yaşam için gerekli olan tüm faktörlere kadar çok üst seviyelere taşıyacağını belirtti. Bensel, Sümerpark Evleri ile Denizli'nin sadece bugüne kadar yapılmış en yüksek standartlara sahip evlerini değil, aynı zamanda Denizli'nin düşünen, üreten ve çağdaş ailelerinin bir arada yaşayacakları ayrıcalıklı bir dünya da oluşturmaya çaba gösterdiklerinin altını çizdi.

Denizli'de yepyeni bir yaşam konsepti

Sümerpark Evleri'ne gelen yoğun ilgi nedeniyle hiç ara vermeden konutların satışına devam ettiklerini söyleyen PERA GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Bensel, öncelikle Sümerpark Evleri'ne tüm Denizli'nin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek, sınırlı sayıda kalan konutlar için gelen yoğun talepler nedeniyle 3. Blok inşaatının başlaması için hazırlıklara başladıklarını açıkladı.

Denizli'yi yepyeni bir yaşam konsepti ile tanıştıracak olan Sümerpark Evleri'nin bugünkü satış fiyatlarının çok cazip olduğunu vurgulayan Ayşegül Bensel, kentsel dönüşüm projesinin de hız kazanması ile hem bölgedeki konut fiyatlarında hem de 2. etap Sümerpark Evleri konut fiyatlarında çok kısa sürede tekrar bir artış yaşanacağına da dikkat çekti. Türkiye'nin farklı şehirlerinde, özellikle İstanbul'un Halkalı, Beylikdüzü ve Bahçeşehir gibi bölgelerinde tamamlanmış olan benzer projelerin çok kısa bir sürede satış fiyatlarının çok çok üstünde prim yaptığını ve şehrin yaşam trendlerini değiştirdiğini belirten Bensel, Sümerpark Evleri'nin proje tamamlanmadan bile Denizli'nin en karlı yatırımı olacağına inandıklarını belirtti.

Sümerpark Evleri'nde Haziran 2012'de yaşam başlıyor

 Ayşegül Bensel, şu anda kaba inşaatın yüzde 55 oranında tamamlandığını ve Haziran 2012 döneminde Sümerpark Evleri'nde yaşamın başlayacağını belirtti.Konutlar ile birlikte parklar, bahçeler ve göletlerden oluşan 22.000 m2'lik doğal alanı ile Denizli'de yine bir ilke imza atan Sümerpark Evleri'nin tüm etaplarının ise Aralık 2014 döneminde tamamlanarak Denizli'ye çok büyük bir katma değer kazandıracağını söyleyen Ayşegül Bensel, PERA GYO olarak kentsel dönüşüm projelerini Türkiye'nin özellikle gelişmekte olan şehirlerinde tekrarlamak istediklerini belirtirken, bu konuda yerel yönetimlerin kendilerine ve sektöre şehirlerinin gelişmesi adına destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz