maritbet girişmaritbet
Demir Romance’te yaşam başladı

Demir Romance’te yaşam başladı

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam coşkulu bir etkinlikle başladı.

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine devam ettiklerini belirterek, Beylikdüzü'nün ilk ve tek akıllı ev projesinde akıllı bir yatırım yaparak ev sahibi olanlara hoş geldiniz dedi. 

ışın karaca hamit demir

Markalı konutun 31 yıllı köklü markası Demir İnşaat, Demir Romance projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel gece ile kutladı. Temmuz ayında yapılan erken teslim sonrasında gerçekleştirilen ve 2 bin kişinin katıldığı açılış etkinlikte Türk pop müziğinin önemli vokallerinden Işın Karaca sahne aldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı gecede proje sakinleri doyasıya eğlenerek Demir Romance'de yaşamın başlamasını kutladılar. 

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanında önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Nisan ayında planlanmıştı…

“Nisan ayında planlanan Ağustos sonu açılış programının ülkemizde yaşanan ve hepimizi üzen olumsuz gelişmeler nedeniyle Eylül ayına erteledik. Allah'tan şehitlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz ” diyerek konuşmasına başlayan Hamit Demir, şöyle devam etti:

hamit demir

“Üzüntülerimiz ve sıkıntılarımız olsa da bir Demir İnşaat geleneği olarak bu akşam sizlerle birlikte olduğumuz için mutluyuz.  2013 yılında inşaatına başladığımız ve geleneğimizi bozmayarak Temmuz ayından itibaren teslimlerini gerçekleştirdiğimiz Demir Romance projemizi erken teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Beylikdüzü'nün bu en değerli lokasyonunda konumlanan Demir Romance ile, bölgeyi akıllı ev teknolojileriyle tanıştırıp böylece çevremize de prestij sağladık. Siz değerli Demir Romance sakinleri erken teslim sürprizimizi sevinçle karşılayarak mutluluğumuzu bizimle paylaştınız.  Bu sevincinizi bize yansıtarak yeni projelerimiz için güç verdiğiniz.”

Toplamda 22 bin metrekare yeşil alanda doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunan Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 776 adet 14 farklı daire ile birlikte 28 villa bulunuyor.

Demir Romance'ta yaşamın daha kolaylaşması ve site sakinlerinin ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilmeleri için de 60 bağımsız bölümün yer aldığı ticari alanlar oluşturuldu. 25 metrekare ile 1800 metrekare arasında değişen metrekarelere sahip ticari alanlarda proje sakinlerine ve bölge halkına kaliteli hizmeti verecek bir alışveriş lokasyonu yaratıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!
  • 01.05.2013 13:44

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!

Demir Romance projesinin satış sorumlusu Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance proj ...

Demir Romance lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 15:32

Demir Romance lansmanı yayında!

Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirilen Demir Romance projesinin lansmanı emlakta ...

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!
  • 26.04.2013 15:28

Hamit Demir, Demir Romance'ı yorumladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir Romance projesinin detayl ...

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!
  • 18.04.2013 16:30

Demir Romance Beylikdüzü reklam filmi yayında!

235 milyon liralık yatırım değerine sahip Demir romance Beylikdüzü projesinin re ...

Demir Romance proje galerisi
  • 31.12.2013 08:30

Demir Romance proje galerisi

Beylilkdüzü'nde Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinden ka ...