maritbet girişmaritbet
Demir Romance’ta teslim yaklaşırken kazanç artıyor!

Demir Romance’ta teslim yaklaşırken kazanç artıyor!

İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat’ın Ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.

Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projeden ev alanlar yüksek kazanç elde ederken 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor. Yatırımcısının yüzünü güldüren proje, hızlı satış grafiğinin yanı sıra barındırdığı yüksek prim potansiyeli ile de yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Demir Romance projesinde elde edilen satış başarısına vurgu yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Projede Demir İnşaat olarak kendimize ait dairelerin satışı tüm hızıyla devam ederken, aynı zamanda müşterilerimizden talep edenlerin de daire satışlarına başladık.” dedi. 

Gerçekleştirdiği projelerle inşaat sektörünün fark oluşturan markası Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nün en değerli lokasyonunda konumlanan Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Demir İnşaat'ın 30 yılı aşkın tecrübesinin bir ürünü olan Demir Romance satışa çıktığı andan itibaren yatırımcılarına ve yaşam ortaklarına yüksek kazanç sağlamaya devam ediyor. İnşaat sektöründe tecrübeyle kaliteyi harmanlayarak nitelikli projelere imza atan Demir İnşaat, Demir Romance projesinden daha önce ev sahibi olan yatırımcılarına henüz proje teslim edilmeden kazanç sağlarken, projenin tamamlanması ile de kazanç sağlamaya devam edecek. 

Yatırımcıyı Mutlu Eden Satış Sistemi

Yatırımcılara son fırsatların sunulduğu, sınırlı sayıda dairenin satışta olduğu Demir Romance'dan ev sahibi olmak isteyenlerin talepleri doğrultusunda geliştirilen yeni satış sistemi ile Demir İnşaat; talep etmeleri durumunda müşterilerinin de evlerini satmalarına destek veriyor. 
Geliştirilen satış sistemi modeli ile ilgili konuşan Hamit Demir, “Demir İnşaat olarak müşteri memnuniyetini 360 derece her yönüyle düşünüyoruz ve müşterilerimizin taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz” diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Sürekli gelişime inanan bir marka olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda satış sistemimizi geliştirdik. Yeni sistemle hem onları memnun ediyor hem de kazancımızı artırıyoruz.”

Beylikdüzü'nde Yeni Bir Alışveriş Lokasyonu 

Teslim öncesi son sürece girilen projede ev sahipleri yaptıkları yatırımın karşılığını fazlasıyla alıyor. Ağustos ayında teslimine başlanacak olan Demir Romance'ın,25 metrekare ile 1500 metrekare arasında değişen metrekarelere sahip ticari alanlarda farklı seçeneklerde iş yapma fırsatı yatırımcılara sunulurken, proje sakinlerine ve bölge halkına kaliteli hizmeti verecek bir alışveriş lokasyonu da oluşturulacak.

Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor. Demir Romance'ta, aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlanıyor. 

Merkezi Lokasyon Yeşillikler İçinde Huzurlu Bir Yaşam

Doğal yaşam alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile fark oluşturan Proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

Şehrin içinde 170.000 metrekare brüt inşaat alanında 22.000 metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance'da, yeşil alanlar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile huzurlu bir yaşam sunuluyor. Site içerisinde bütün ihtiyaçları karşılayabileceğiniz 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash alanı, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, , bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu
  • 14.02.2018 13:23

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü tanıtım videosu

Demir İnşaat'ın Sevgililer Günü'ne özel hazırladığı Demir Country proje kampanya ...

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'
  • 12.09.2014 16:39

Hamit Demir '2015-2016 Demir İnşaat'ın yılı olacak'

Demir İnşaat YKB Hamit Demir, yeni projelerini anlattı. İş güvenliğine de değine ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım
  • 15.08.2014 08:58

Hamit Demir canlı yayın röportajı 2. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, canlı yayınımıza konuk oldu. De ...

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım
  • 15.08.2014 08:54

Hamit Demir canlı yayın röportajı 1. kısım

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile Beylikdüzü'nden İzmir'e uzan ...

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında
  • 29.04.2014 15:04

Demir İnşaat'ın tanıtım filmi yayında

Birçok projenin altına imzasını atan Demir İnşaat'ın dikkat çeken tanıtım filmi ...

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!
  • 01.05.2013 13:44

Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance örnek dairesini tanıttı!

Demir Romance projesinin satış sorumlusu Engin Kırmızıtoprak, Demir Romance proj ...