maritbet girişmaritbet
CNV Serenity Pendik fiyatları!

CNV Serenity Pendik fiyatları!

CNV Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Serenity Pendik projesi fiyatları 265 bin liradan başlıyor.

CNV Yapı imzasıyla inşa edilen Serenity Pendik projesi 20 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Projede 2 bloktan oluşup her blok 10 katlı şeklinde tasarlanıyor. Ayrıca her katta 7 daire yer alırken proje, 2+1 ve 3+1 olarak toplam 130 adet daireden oluşuyor.

Serenity Pendik projesi, Mayıs 2019'da teslim edilmeyi hedeflerken 2 bin metrekarelik yeşil alanıyla konut alıcılarının ilgisini çekmeyi planlıyor. Projede yer alan dairelerin iç dizaynları ise ünlü şarkıcı Seren Serengil tarafından tasarlanıyor.

CNV Yapı, Pendik'te konumlanan projesinde yüzde 40 peşinatla kişiye özel ödeme seçeneklerini sunuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 265 bin liradan başlayıp 600 bin liraya kadar çıkıyor.

Projede açık-çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi gibi hizmetlerin yanı sıra deniz manzarası da yer alıyor. Serenity Pendik projesi, Pendik Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'ne, Doğan Spor Kulübü'ne, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.

Ayrıca metro istasyonlarına da yakın konumda bulunan proje Sabiha Gökçen Havalimanı, yeşil Vadi Piknik Alanı, Maltepe Park AVM gibi alanlara da yakın konumda yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

CNV Serenity Pendik fiyatları!
  • 04.05.2017 17:31

CNV Serenity Pendik fiyatları!

CNV Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Serenity Pendik projesi fiyatları ...

Serenity Pendik projesine Seren Serengil imzası!
  • 25.04.2017 09:40

Serenity Pendik projesine Seren Serengil imzası!

CNV Yapı'nın 29 Nisan Cumartesi günü satışa açacağı Serenity Pendik projesinin i ...