maritbet girişmaritbet
Çizmeci Metropark Çekmeköy'de satışlar başladı

Çizmeci Metropark Çekmeköy'de satışlar başladı

Daha önce Çizmeci Konsept projesiyle dikkatleri üzerine çeken Çizmeci İnşaat, yeni projesi Çizmeci Metropark'ı satışa açtı.

Anadolu Yakası'nın yükselen bölgesi Çekmeköy - Taşdelen'de, Çizmeci İnşaat tarafından mülkiyeti kendisine ait olan arsada yapılan Çizmeci Metropark projesinin detaylarına emlaktasondakika.com ulaştı.

Çizmeci Metropark, Taşdelen metro İstasyonuna ve yapılması planlanan Doğa Park projesine 50 metre, Neveser Konakları'na 20 metre mesafede bulunuyor.

5 bin 850 metrekare alan üzerinde 1.400 metrekare bina kullanım alanıyla hayata geçirilen Çizmeci Metropark'ın yüzde 75 yeşil alanı korunarak 4 bloktan oluşan doğaya komşu bir proje olarak dikkat çekiyor.

çizmeci metropark

4 blokta toplam 156 daireden meydana gelen Çizmeci Metropark'ta 1+1'ler 72 metrekare ile 93 metrekare arasında değişirken, 2+1'ler 110 metrekare, 3+1'ler ise 125 metrekare şeklinde tasarlandı.

Çizmeci Metropark Fiyat ve Ödeme Planı

Projede Çizmeci İnşaat finansmanı ile 24 aya kadar 0 faizle peşin fiyatına taksit imkanı sunularken, ayrıca anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar kredi kullanma imkânı sağlanıyor. Alternatif ödeme planlar da mevcut.

Eğitim, ticaret, AVM merkezlerinin ortasında bulunan Çizmeci Metropark, radyan temel üzerine inşa edilmiş depreme dayanıklı, peyzaj ve özel iç-dış mimarisiyle her geçen gün değer kazanan yüksek yatırımı olan gözde bir bölgede yer alıyor.

Çizmeci Metropark Projesi'nin içinde neler olacak?

Şile sahile 20 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 25 dakika mesafede olan Metropark projesinde; modern bir yaşamda olması gereken kapalı otopark, güvenlik hizmeti, açık havuzlu, fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj odaları, yürüme alanlı, çocuk oyun alanı ile sizi ayrıcalıklı hissettirecek.

çizmeci metropark

Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy-Taşdelen' de hayata geçirilen Metropark projesinin pazarlamasını 2013 dünya ve Avrupa'da konut satışında 6. olan İsmail Bakır önderliğinde RE/MAX Smile Ofisi gerçekleştirecek.

15 yıldır REMAX sistemi içerisinde başarıları ve ödülleri ile kendini kanıtlamış İsmail Bakır liderliğinde bulunan RE/MAX Smile, Çekmeköy bölgesinde konut ve ticari projelerde uzmanlaşmış 20 kişilik kadrosu ile hizmet veriyor.

Satış Ofisi Adresi: İzan sok no:7 Taşdelen - Çekmeköy (Metro & Lunapark Yanı)
Telefon: 0216 312 16 16 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
Web: www.cizmecimetropark.com

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metropark Çekmeköy faizleri 0,69'a çekti!
  • 19.03.2015 10:20

Metropark Çekmeköy faizleri 0,69'a çekti!

Dört blokta 156 daireden meydana gelen Metropark Çekmeköy'de fiyatlar 279 bin TL ...

Çizmeci Metropark Çekmeköy'de satışlar başladı
  • 06.01.2015 12:11

Çizmeci Metropark Çekmeköy'de satışlar başladı

Daha önce Çizmeci Konsept projesiyle dikkatleri üzerine çeken Çizmeci İnşaat, ye ...