maritbet girişmaritbet
Çınarlıkent’te ilk kazma vuruldu!

Çınarlıkent’te ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Derince’de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları’nda inşaat çalışmalarına başlandı ve ilk kazma vuruldu.

Konut projeleri ile dikkat çeken ve her geçen gün gelişen Derince Çınarlı mahallesinde inşa edilen projenin 274 dairelik 1. Etap'ında 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. 11 bloktan meydana gelen ve uygun fiyatı ile dikkat çeken Çınarlıkent Konutları'nda farklı metrekarelerdeki dairelerin fiyatları 90 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Daire fiyatları ne kadar? 

İstediğiniz daireyi seçebileceğiniz Çınarlıkent Konutları'nda fiyatlar 90 bin 168 TL'den başlarken 138 bin 810 TL'ye kadar çıkıyor. Ödeme kolaylığı sunulan projede, satışta olan dairelerden, tercih edilmiş olan dairenin bedelinin yüzde 1'i oranında peşinat alınıyor. Yüzde 24 oranındaki peşinat bedeli için ise 15 Aralık 2015 tarihine kadar vade yapılıyor. Kalan yüzde 75 oran için de anlaşmalı bankalardan kredi kullandırılıyor.

Aile hayatına uygun bir şekilde tasarlanan ve sosyal donatılara ağırlık verilen projede site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma gurupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı gibi alanlar yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çınarlıkent’te ilk kazma vuruldu!
  • 09.03.2015 10:16

Çınarlıkent’te ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Derince’de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları’nda inşaat çalışmaları ...