maritbet girişmaritbet
Çeşme Jardin Eden görücüye çıktı

Çeşme Jardin Eden görücüye çıktı

Pana Yapı’nın Çeşme’deki Çeşme Jardin Eden projesi basına tanıtıldı.

Pana Yapı'nın, Çeşme'nin en büyük projesi olarak hayata geçirdiği ve 118 villa ile 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşan ‘Çeşme Jardin Eden'in lansmanı, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirildi. Güney Fransa mimarisiyle Ege mimarisinin senteziyle oluşan konsept proje ‘Çeşme Jardin Eden'de fiyatlar 1.385.000 TL'den başlıyor.

Bu yılın başlarında yayınlanan ‘dünyada gidilmesi gereken 52 yer' listesinde yer alan Çeşme'de, Pana Yapı'nın hayata geçirdiği projesi Jardin Eden Çeşme görücüye çıktı. Pana Holding CEO'su Kürşat Ufuk, Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz ve holding yöneticilerinin ev sahipliğinde Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen Jardin Eden'in lansmanına çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Çeşme Jardin Eden

Lansmanda proje ile ilgili detaylı bilgi aktaran Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Çeşme'nin en güzel koylarından birinde yer alan Jardin Eden'in bölgede benzeri olmayan bir proje olduğunu kaydederek, Çeşme; tarihi, kültürü, mimarisi doğal güzellikleri, dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan, zengin mutfağı ile dünyada kendinden övgüyle söz ettiren bir ilçemiz. Tüm dünyanın hayran olduğu lokasyonlardan biri olan Çeşme'de hayranlık uyandıracak bir projeyi hayata geçiriyoruz. İsmini de, adeta cennetten bir köşe olan Çeşme'yi yansıtması için Jardin Eden, yani “cennet bahçesi koyduk” diye konuştu. Şaşmaz, 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Jardin Eden Çeşme'nin ön taleple satışının yüzde 30'unun gerçekleştiğini vurguladı. 

Jardin Eden'in tüm özellikleriyle bir konsept proje olduğuna dikkat çeken Şaşmaz, toplam 124 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Jardin Eden bünyesinde farklı büyüklük ve konumlarda, geniş bahçe alanlarına sahip, 3+1, 4+1 ve 6+2 tiplerinde 118 villa bulunduğunu söyledi. 

Çeşme Jardin Eden

Bu villaların Güney Fransa ve Ege mimarisinin birleşimiyle tasarlandığını ifade eden Şaşmaz, “Projemiz, Jardin Eden'in tümü ile deniz manzarasına hakim bir konumda tasarlanarak; ferah meydanları, lavanta çiçekleri arasındaki keyifli yürüyüş yolları, ıhlamur kokuları arasındaki bisiklet parkurları, küp taşlı yolları, taş duvarları, kemerleri, seyir terasları, huzur vadeden kameriyeleri, zeytin atölyesi ve isteğe bağlı olarak işlenebilen bahçe alanlarıyla Çeşme'yle bütünleşen bir proje olmasını hedefledik” dedi. Şaşmaz, projenin satışa açılan ilk etabının beklenildiği şekilde yoğun bir ilgi gördüğünü kaydetti. 

Çeşme'nin en özel projesi

Çeşme'nin en büyük projesi ‘Jardin Eden Çeşme'; 10 farklı villa seçeneği ile 118 villa ve toplam 6 ayrı konakta 60 rezidanstan oluşuyor. Yüksek standartlara sahip ‘Jardin Eden Çeşme' Ege'de kaliteli ve ayrıcalıklı yaşamın kapılarını aralıyor. 

Çeşme Jardin Eden

‘Jardin Eden' mimari tasarımıyla; tarihi, kültürü, mimarisi ve doğal güzellikleriyle, Bordeaux, Abu Dabi, Barcelona, Sydney gibi dünyaca ünlü destinasyonlarla yarışan Çeşme ile de bütünleşmiş durumda.

Çeşme'nin en güzel konumlarından birinde, cennet bahçesi güzelliğinde, her villanın ve her sokağın denize baktığı ‘Jardin Eden'in sosyal olanakları arasında özel havuzlar, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamamın yanı sıra; akıllı ev sistemi, yerden ısıtma sistemi, arıtma su sistemi, usb prizler, güvenlik hizmetleri dahilinde 24 saat özel güvenlik ve housekeeping hizmetleri de yer alıyor. ‘Çeşme Jardin Eden' Ilıca Plajı ile Alaçatı merkeze de 6 km mesafede bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çeşme Jardin Eden basın lansmanı yapıldı
  • 10.05.2016 14:48

Çeşme Jardin Eden basın lansmanı yapıldı

Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Çeşme Jardin Eden basına tanıtıldı. 178 da ...

Pana Yapı 5 yıllık ciro hedefini açıkladı!
  • 10.12.2015 12:02

Pana Yapı 5 yıllık ciro hedefini açıkladı!

Gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini sürdüren Pana Yapı, yeni projelerini düzen ...

Kürşat Ufuk, Pana Yapı'nın hedeflerini anlattı
  • 09.12.2015 17:21

Kürşat Ufuk, Pana Yapı'nın hedeflerini anlattı

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, şirketin önümüzdeki yıllardaki hed ...

Cemiyet hayatı Esma Sultan Yalısı’nda buluştu
  • 12.10.2020 11:38

Cemiyet hayatı Esma Sultan Yalısı’nda buluştu

Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü propolis üreticisi yepyeni reklam ...

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapı'yı çaycısına devretmiş!
  • 13.12.2018 09:06

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapı'yı çaycısına devretmiş!

Raci Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Yapı'nın dizilerde oynayan bir figürana devred ...

Selimoğlu İnşaat'ın bazı üst düzey yöneticileri gözaltına alındı
  • 04.04.2018 15:13

Selimoğlu İnşaat'ın bazı üst düzey yöneticileri gözaltına alındı

Pana Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, şirketin eski ortakları olan ü ...