maritbet girişmaritbet
Business İstanbul, Dubai'de ilk etabın yüzde 30'unu sattı

Business İstanbul, Dubai'de ilk etabın yüzde 30'unu sattı

SVR Gayrimenkul'un Kadıköy E-5 Göztepe üstünde hayata geçirdiği prestij projesi Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda büyük ilgi gördü.

Yapı sektörünün güçlü aktörleri arasında yer alan SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenen Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtımını gerçekleştirdiği  ofis dünyasının prestijli projesi Business İstanbul ile büyük ilgi gördü. 

Yüksek hacimde satış sözleşmesi

Göztepe'de yapımı devam eden Business İstanbul, Türkiye'de bir seferde planlanmış en büyük ofis projesi olması dolayısıyla ticari gayrimenkule ilgi duyan Ortadoğulu yatırımcının Dubai Cityscape Fuarı'nda odak noktası oldu. Projeyi diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran en önemli farkının kiralama görüşmelerinin satış işlemleriyle paralel yürütülmesi olduğunu ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çubukçu, bu durumun satın alan yatırımcının sürdürebilir bir gelire sahip olması anlamına geldiğini belirtiyor. 

SVR Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çubukçu

Dubai Cityscape Fuarı'nda Business İstanbul'un gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Çubukçu, fuar hakkında şu değerlendirmede bulundu: "İlk kez katıldığımız fuardan başarılı sonuçlar alarak dönüyoruz. Beklentilerimizin çok üzerinde bir hacimde satış sözleşmeleri gerçekleştirdik ve müşteri ağımızı daha da genişlettik. Bir kısmıyla İstanbul'da görüşmek üzere anlaştık. Ortadoğulu yatırımcı yıllardan bu yana ofis yatırımında Avrupa Yakası'nı tercih ederdi. Ancak Anadolu Yakası'nda finans merkezi yatırımlarının hız kazanması, Marmaray'ın çok yakınındaki lokasyonumuz ve Business İstanbul'un sunduğu imkanlar sayesinde Ortadoğulu yatırımcının tercihi ilk kez Anadolu Yakası'na yöneldi. Önümüzdeki günlerde bölgedeki diğer etkinliklere de katılmayı ve kurduğumuz ilişkilerimizi daha da ilerletmeyi planlıyoruz." 

Prestij projesi

Business İstanbul, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. Ofis yaşamına dair en ileri teknolojik olanaklara ev sahipliği yapan Business İstanbul, iş modeli kadar esnek seçenekler sunarak firmalara yüksek prestij kazandırıyor. E-5 Göztepe üstünde inşa edilen, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantılı ve Avrasya Tüneli çıkış noktasında yer alan Business İstanbul, 1440 ila 1505 m2 arasında değişen ofis katları, ileri teknolojik donanımı, her çeşit alışverişe imkan sağlayan çarşısı ve eğlence merkeziyle iş dünyasına keyfi, konforu ve kent genelinde her lokasyona ulaşım kolaylığı da sağlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı
  • 04.01.2018 12:45

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, doğru lokasyonda geliştiril ...

Business İstanbul, LEED Platin'e aday oldu!
  • 06.06.2017 16:05

Business İstanbul, LEED Platin'e aday oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Business İstanbul projesi LE ...

Business İstanbul'un C bloğu, ETS Tur'a satıldı!
  • 18.05.2017 15:04

Business İstanbul'un C bloğu, ETS Tur'a satıldı!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un C bloğu, ETS Tur t ...

Çuhadaroğlu, 3 projeyi daha her mevsime hazır hale getirecek
  • 05.12.2016 09:19

Çuhadaroğlu, 3 projeyi daha her mevsime hazır hale getirecek

Çuhadaroğlu, inşaat sektörünün önde gelen projelerine özgü çözümler, kaliteli ür ...

Bilgi’li öğrenciler Business İstanbul için yarışacak!
  • 07.12.2015 14:59

Bilgi’li öğrenciler Business İstanbul için yarışacak!

Business İstanbul ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliği ile "İç Mekan Tasarım ...

Business İstanbul, bölgenin değerini zirveye taşıyacak
  • 24.11.2015 15:05

Business İstanbul, bölgenin değerini zirveye taşıyacak

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Kadıköy Göztepe'de E-5 üstünde inşa edil ...