maritbet girişmaritbet
Bursa Prestij Elit, yatırımcısına şimdiden yüzde 30 prim getirdi

Bursa Prestij Elit, yatırımcısına şimdiden yüzde 30 prim getirdi

Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.

İstanbul'dan Bursa'ya Konya'ya kadar geliştirdiği projeleri ile 25 yıldır Türkiye'nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.  Hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan Osmangazi'ye kattığı değer ile Bursa'nın en iddialı projelerinden biri olarak kabul edilen proje, her biri 5 katlı 46 blok, iki ayrı etapta toplam 552 daireden oluşuyor. 2017'nin Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projenin, henüz teslim aşamasına 10 ay gibi bir süre kala, yatırımcısına sağladığı kazanç oranını her geçen gün artması bekleniyor. 

Türkiye'de “Prestij” markasıyla ürettiği projeleriyle yatırımcılardan tam not alarak konut sektöründe güvenin sembolü haline gelen Bakyapı, vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi'ye değer katan Bursa Prestij Elit projesiyle, yatırımcısına prestijin yanı sıra kazanç sağlıyor. İmza attığı projeler ile yer aldığı her bölgeye yüksek yaşam standardı getiren grubun “Prestij” serisinin son halkası olan proje, Bursa'nın hızlı bir gelişim süreci gösteren bölgesi olan Osmangazi için bir prestij unsuru olarak kabul ediliyor. 10 ay sonra teslim edilmesi planlanan proje, yatırımcısına şimdiden yüzde 30 oranında kazanç sağladı. 

TESLİM10 AY KALA YATIRIMCISININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sektörde 25 yıldır faaliyet gösteren Bakyapı “Prestij” serisiyle ürettikleri projeler ile yer aldıkları bölgelere değer kazandırdıklarını vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa Prestij Elit'in bölgenin standartlarını yükselterek yatırımcısına kazanç sağlayan bir proje olduğuna dikkat çekti. Bakgör, “Bursa Prestij Elit ile daha teslim aşamasına 10 ay kala yatırımcımızın yüzünü güldürdük. Bursa'nın hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan Osmangazi ve çevresine değer kazandıran projemizin, teslim aşamasına kadar yatırımcısına sağladığı kazancı artıracağına inanıyoruz. dedi. 

Veysel Bakgör, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: 
“Bursa Prestij Elit projemiz “Prestij” markasıyla İstanbul'dan Bursa'ya Konya'ya kadar Türkiye'nin farklı bölgelerinde imza attığımız, yatırımcılarımıza sağladığı kazanç ile kurumumuza güven kavramını kazandıran projemiz, Bursa'nın Akpınar bölgesinde, 60.000 m2 büyüklüğe sahip arazide yükselen projemiz, 168-192m2 aralığında geniş metrekareli dairelerden oluşuyor. Projemizde yer alan 3+1 dubleksler 168 ve 192 m2, 4 +1 daireler 186 m2 ‘lik bir alana sahip. Projemiz yatırımcılarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak tüm sosyal donatılara sahip. Haziran 2017'de teslim edilecek daireler, yatırımcılarımız için yüksek kira getirisi de sağlayacak.”

Proje, Bursa Osmangazi'de önemli noktalara hâkim merkezi bir lokasyonda konumlanıyor. Koru Park AVM'ye yakın bir konumda yer alan Bursa Prestij Elit, sosyal tesisi, proje konsepti ve kullanılan malzeme ve özenli işçiliği ile proje olarak bölgede fark sağlıyor.

HAZİRAN 2017'DE TESLİM 

Büyük metrekarelere sahip evleri, sosyal donatıları ve kalitesi ile fiyat konusunda da iddialı olan projenin Haziran 2017'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Prestij Elit ve Prestij Optimum’a yatırımcılardan tam not
  • 30.12.2016 14:25

Prestij Elit ve Prestij Optimum’a yatırımcılardan tam not

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, dövizdeki dalgalanmalara rağmen fi ...

Bursa Prestij Elit, yatırımcısına şimdiden yüzde 30 prim getirdi
  • 17.08.2016 14:34

Bursa Prestij Elit, yatırımcısına şimdiden yüzde 30 prim getirdi

Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısı ...

Bu projede daireler çok geniş!
  • 18.01.2015 12:27

Bu projede daireler çok geniş!

Bakyapı’nın Bursa’da konumlandırdığı, prestijinize prestij katacak proje Prestij ...

Bakyapı'nın yeni projesi Prestij Elit'in detayları açıklandı
  • 13.01.2015 16:12

Bakyapı'nın yeni projesi Prestij Elit'in detayları açıklandı

Prestij markalı projelerine devam eden Bakyapı'nın en yeni projesi Prestij Elit' ...