maritbet girişmaritbet
Bursa Modern'de 129 bin liraya! Hemen teslim!

Bursa Modern'de 129 bin liraya! Hemen teslim!

Sinpaş GYO’nun Bursa Modern evlerinde teslime hazır konutların fiyatları 129 bin 434 liradan başlıyor

 

Sinpaş GYO'nun İstanbul dışındaki ilk ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş Bursa Modern evleri kendi içinde küçük bir şehir. Bursa Demirtaş bölgesinde yer alan 26 bin metrekarelik gölet alanı ile Türkiye'de konut sektöründe kullanılan en büyük su alanını bünyesinde barındıran Sinpaş Bursa Modern evlerinde birinci etap hemen teslim ediliyor. Bursa Modern projesinin 2. Etap 1. kısmı Ekim 2010 ve 2. Etap 2.kısmı ise Haziran 2012'de tamamlanarak teslim edilecek.

Sinpaş Bursa Modern evlerinde 72 metrekare ile 586 metrekare arasında değişik büyüklükteki konutların fiyatları 129.434 lira ile 2.203.103 lira arasında değişiyor.
 
Ana teması su olan ve suyla kaplanan Sinpaş Bursa Modern evlerinde; mini futbol, tenis, voleybol, açık ve kapalı yüzme havuzlarını içeren geniş spor kompleksi, festival alanları, saklı bahçeler, çocuk oyun alanları ve bahçeleri, özel temalı koku bahçeleri, yürüyüş ve koşu yolları ve özel olarak dizayn edilen adalar bulunuyor.
 
Müstakil köşklerden, Asmalı Yalılara, büyük daire sevenler için tasarlanan Kemer rezidanslara kadar Sinpaş Bursa Modern evlerinde, geleneksel apartman özelliğindeki Park Konakları'ndan daha cool bir yaşam tarzı isteyenler için Gök Kule ve Kristal Kule'lere ve yeni etaplardaki bina tipleriyle toplam 61 adet farklı daire seçeneği bulunuyor.
 


Sinpaş Bursa Modern evleri iletişim bilgileri
Web: www.ottomanors.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 224 257 13 63


 

  • Etiketler:

Yorum Yaz