maritbet girişmaritbet
Bursa Modern Sinpaş’ta cazip fırsatlar!

Bursa Modern Sinpaş’ta cazip fırsatlar!

Konut sektörüne yönelik olarak sunduğu projelerle bu zamana kadar İstanbul'da faaliyet gösteren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul dışındaki ilk projesine Bursa'da imza attı

Konut sektörüne yönelik olarak sunduğu projelerle bu zamana kadar İstanbul'da faaliyet gösteren Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul dışındaki ilk projesine Bursa'da imza attı. Firma, Yeni Yalova Yolu üzerindeki Demirtaş'ta yer alan Bursa Modern projesini 232 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirdi. Bursa Modern'de 62 metrekareden 586 metrekareye kadar panoramik göl manzaralı ev ve yalılar bulunuyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alan, gölet ve sosyal tesislerden oluşuyor. Proje yerleşimi, modern altyapısı, yapay göletlerle dikkat çeken peyzajı, modern mimariye sahip konutları, her yaş kategorisine uygun spor tesisleri, açık ve kapalı otoparklarıyla müşterilerine birçok özelliği bir arada sunuyor.

Bin 466 daire tamamlandı

Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, proje kapsamında bin 466 dairenin tamamlandığını ve 550 ailenin Bursa Modern'de yaşamaya başladığını kaydetti. Bir yıl içinde 800'e yakın daire ve yalı satışının yapıldığını belirten İşmen, "488 dairemizi de yeni bitirdik. Proje kapsamında bitirilen bin 66 konutun 156'sı yalı dairesinden oluşuyor. Konutlarımızın yüzde 60'ı satıldı. Yüzde 40 oranında ise konut stoğumuz bulunuyor" dedi. Bursa Modern'deki satışların tamamlanmasının ardından ruhsatı alınmış ve projelendirilmiş bin 200 dairelik yeni konut projelerinin başlayacağını da açıklayan İşmen, Kentsel Hizmetler birimlerinin çalışmalarına da dikkat çekti. İşmen, "Sinpaş GYO çatısı altında yer alan Kentsel Hizmetler birimimiz site yönetimi, yatırımcı için kiralama ve ikinci el satış konusunda hizmet veriyor. Bütün projeleri profesyonel bir şekilde yöneten kuruluş, gerekli hizmetleri kat maliklerine sunuyor" diye konuştu.

"Sosyal yaşam alanlarının çokluğu satışları etkiliyor"

Ümit İşmen, Bursa Modern'de sunulan sosyal olanakların projeyi daha da cazip kıldığını ifade etti. İşmen, sosyal yaşamın konut satışlarında büyük bir etkisinin bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Özellikle çocuklu aileler için burası modern, güvenli ve tamamıyla özgür bir proje. Buradki olanaklar sayesinde çocukların özgüveni artacaktır. Ayrıca çalışanların şehrin stresinden tamamen uzaklaşabilecekleri bir alan inşa ettik. Burada sauna, Türk hamamı, spor tesisleri, aktivite alanları oluşturduk. Yaz döneminde ise Trilye'deki Marin kulübümüzü de faaliyete geçiriyoruz. Çok geniş bir yeşil alanda yer alan kulüpte fitness, welness, spa tesisleri, çocuk oyun bahçeleri, tenis kortları, basketbol sahaları ve birçok etkinliğin düzenlendiği festival meydanı bulunuyor."

"Konut kredileri cazip"

Ümit İşmen, 2012 yılını satışlar anlamında iyi geçirdiklerini belirtti. İşmen, konut kredilerinde yaşanan ciddi düşüşün ev sahibi olmak isteyenler için cazip olduğunu vurguladı. "Kentin batı kısmında bu projeyi hayata geçirseydik daha fazla talep alabilirdik şeklinde tepkiler alıyoruz" diyen Ümit İşmen, Sinpaş GYO'nun Türkiye genelindeki yatırımlarına bakıldığında projelerin yapıldığı bölgelere değer kattığını dile getirdi. İşmen, "Örneğin, Halkalı projesi İstanbul'un şu anda en değerli konut uygulamaları arasında gösteriliyor. Yine İstanbul Sarayları ve Lagün projelerini konuşlandırdığımız yerler bulunduğu lokasyona  değer kattı. Bursa'da konut alımı İstanbul'dan farklılık gösteriyor. Burada konut alımları genellikle tavsiye ile yapılıyor. İnsanlar Bursa Modern'de yaşayan tanıdıklarını ziyaret ettiklerinde bu projenin bir parçası olmak istiyor. Geçen yıl Bursa Modern'de 200 aile yaşıyordu. Sadece bir yılda bu rakam 550'ye çıktı" değerlendirmesini yaptı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş'tan öğretmenlere özel 30 bin TL'ye varan indirim
  • 23.11.2018 09:16

Sinpaş'tan öğretmenlere özel 30 bin TL'ye varan indirim

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli kampanyasıyla sadece öğretmenler ...

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!
  • 05.08.2016 16:16

Sinpaş projelerinde tarihi kampanya!

Sinpaş 14 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kada ...

Bursa Modern ile İstanbul arası 1 saate iniyor!
  • 12.06.2015 10:49

Bursa Modern ile İstanbul arası 1 saate iniyor!

Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, tamamlanması plan ...

Bursa Modern’den sağlık çalışanlarına destek!
  • 16.04.2015 09:43

Bursa Modern’den sağlık çalışanlarına destek!

Sinpaş GYO Bursa Modern, “HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri” organizasyonuna deste ...

Lüks değil güvenli, ev değil bir yuva…
  • 07.10.2014 10:29

Lüks değil güvenli, ev değil bir yuva…

Sinpaş GYO A.Ş tarafından Bursa’da hayata geçirilen Bursa Modern 2 bin 788 konut ...

İşte bu! Lüks değil, güvenli ev değil, bir yuva!
  • 28.09.2014 09:55

İşte bu! Lüks değil, güvenli ev değil, bir yuva!

232 bin metrekare arsa üzerine kurulan projenin yüzde 70'i suya ayrıldı ...