maritbet girişmaritbet
Bornova 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı!

Bornova 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı!

Yaklaşık 40 yıldır hiç ara vermeden değişen teknolojilere uyum sağlayarak İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan ve sosyal sorumluluk projelerinde de ön planda yer alan Olgun İnşaat A.Ş. Bornova’da, çağdaş bir yaşam tarzını yansıtarak inşa etmeye başladığı ve devam ettiği 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı.

 

Üniversiteye, çevre yoluna, hastaneye, şehir merkezine yakınlığı ile dikkat çeken ve birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılan 5. Halil Atila Sitesi konumu, çağdaş mimarisi ve özellikleri ile 7 yıldızlı bir projenin bütün özelliklerini taşıyor. 3 bin metrekarelik alanda, koşulsuz deprem güvenliği ile inşa edilen 3 Blok, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 95 konutun bulunduğu proje şehrin içinde ve konforlu yaşamak isteyenlere çağdaş ve nitelikli ayrıcalıklar sunuyor. 
 
Olgun İnşaat A.Ş. İç Mimarı Atilla Atila “İzmir de uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz projelerimize bir yenisini daha ekledik. Amacımız şehrin içinde yaşamak isteyen ailelere her türlü çağdaş konforun sağlandığı projeler gerçekleştirmek. 5. Halil Atila sitesi; 3+1 konutların yer aldığı 2 blok ve 4 + 1 konutların yer aldığı bir olmak üzere olmak üzere 3 ayrı bloktan oluşuyor. Projemizde her türlü deprem riskini hesaplayarak maksimum güvenlik önlemlerini aldık. Şehrin içinde olmamız nedeni ile oluşabilecek otopark problemini de bodrum katlarda 2 kat kapalı otopark inşa ederek çözdük. Ayrıca projemizde site sakinlerimizin keyifli vakit geçirebilmeleri için spor ve sosyalleşme alanları bulunmaktadır. Şu anda 3 bloğun da kaba inşaatını tamamladığımız projemizin yapımı hızla devam etmektedir.   
 
Amacımız bulunduğumuz bölgede kaliteden ödün vermeden yenilik ve farklılık yaratmaktır. Modern bir anlayış ile gerçekleştirdiğimiz 5. Halil Atila Sitesinde konut sahibi olmak isteyenlere çeşitli kredi imkânları da sağlanmaktadır. Amacımız sadece yatırım amacı ile konut alanlara değil aynı zamanda nitelikli konutlarda yaşamak isteyenlere de iyi bir alternatif sunmaktır.” 
 
5. Halil Atila Sitesi İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0232 388 09 45

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bornova 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı!
  • 20.03.2013 08:13

Bornova 5. Halil Atila sitesinin satışları başladı!

Yaklaşık 40 yıldır hiç ara vermeden değişen teknolojilere uyum sağlayarak İnşaat ...